Pojavio se snimak koji je otkrio najveću laž o Neymaru u posljednje vrijeme
Foto: Screenshot

Nije kako se pričalo i pisalo

Pojavio se snimak koji je otkrio najveću laž o Neymaru u posljednje vrijeme

Eldar Ganibegović

Kraj 2022. godine ostat će upamćen po smrti jednog od najvećih fudbalera svih vremena, Pelea. Međutim, za njegovu smrt vezana je i jedna velika laž o Neymaru, a istina je izašla na vidjelo nakon snimka koji je objavio PSG.

Smrt Pelea rastužila je cijeli fudbalski svijet. Legenda je umrla 29. decembra 2022. godine nakon duge borbe s rakom.

Njegovo beživotno tijelo izloženo je na stadionu Santosa za koji je igrao, a desetine hiljada ljudi je došlo da mu oda počast.

Međunarodni mediji objavili su da je jedan od prisutnih bio i Neymar, no to je velika laž koja je sada otkrivena.

Naime, PSG je objavio video s današnjeg treninga na kojem se vidi da je prisutan i brazilski reprezentativac, što znači da nije išao u svoju domovinu.

Oglasi

Kao što je obećao u novogodišnjoj poruci svojim navijačima, Neymar, koji je propustio meč Lensa nakon isključenja protiv Strasbourga, ostao je u Parizu.

Međutim, Neymar nije ostao ravnodušan na tragediju koja je zadesila Brazil u posljednjim danima 2022. godine.

Kako prenosi RMC Sport, baš kao i druge zvijezde u svijetu fudbala, Neymar je poslao vijenac da se stavi pored lijesa legendarnog fudbalera.

Inače. predsjednik FIFA-e Gianni Infantino najavio je da je već zamolio sve nacionalne saveze da se oda počast Peleu minutom šutnje, no to neće biti jedini način na koji FIFA planira da se zahvali Brazilcu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi