Džeko pokazao kakva ludnica je bila u njegovom kafiću u Dubrovniku nakon pobjede Hrvatske

Slavilo se do ranih jutarnjih sati

Džeko pokazao kakva ludnica je bila u njegovom kafiću u Dubrovniku nakon pobjede Hrvatske

E. Čaušević

Hrvatska je sinoć ostvarila nevjerovatnu pobjedu nakon penala protiv Brazila i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u Kataru, a i bh. napadač Edin Džeko pokazao je kakva atmosfera je vladala u njegovom kafiću u Dubrovniku.

Vatreni su sinoć napravili veliku senzaciju na Mundijalu u Kataru jer su u meču četvrtfinala uspjeli da pobijede Brazil koji je bio prvi favorit za osvajanje zlatne medalje na ovom takmičenju.

Na kraju je Hrvatska ponovo uspjela da pobijedi nakon penala i pokaže da su igrači Zlatka Dalića zaista specijalci za produžetke i penale na velikim takmičenjima.

Aktuelni viceprvaci svijeta su se plasirali ponovo u polufinale Svjetskog prvenstva, a tu ih očekuje okršaj protiv reprezentacije Argentine koja je sinoć također nakon penala bila bolja od Nizozemske.

Pobjeda Hrvatske slavila se širom te zemlje, a proslave su zabilježene i u Bosni i Hercegovini.

Oglasi

U centru pažnje našao se i bh. reprezentativac Edin Džeko koji je na Instagramu objavio story i pokazao je kako se pratila i slavila pobjeda Hrvatske u njegovom nargila baru "Ritual" u Dubrovniku.

Poznato je da je Džeko otvorio ovaj kafić prije tri godine zajedno sa tamošnjim biznismenom Mihom Obradovićem, te je Ritual samo jedan od lokala koje posjeduje Dijamant u Dubrovniku.

Ritual je sinoć tokom utakmice reprezentacije Hrvatske bio prepun, te je nastala totalna ludnica nakon što je meč završen i pobjeda Vatrenih proslavila se na odličan način.

Džeko je objavio jedan video na svom Instagram storyju, a također i na zvaničnom Instagram kanalu Rituala objavljeno je nekoliko videa.

Sigurno je da će se i u utorak pomno pratiti utakmica polufinala u kojoj će se sastati Argentina i Hrvatska, a ovaj meč je na rasporedu od 20 sati na Lusai stadionu.

Da li će navijači Hrvatske i nakon te utakmice imati razloga za slavlje i po drugi put zaredom slaviti plasman u veliko finale Svjetskog prvenstva ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

user1669598125
Pa ovdje su normalni hrvatski navijači.Ovdje ste nama ostavili ovaj šljam po zapadnom Mostaru!Džeko uzmi i ove neadertalce u Dubrovnik molim te,nek čiste ulice ili tuku kamen itd
14 1
user1659354598
Navijali bi i Htvati za Bosnu,al u kurcu a Dzeko seljacic koji je dosao do para ozenio kuravu koju su mnogi imali prije njega i on sad pametan a glupi Bosnjo nikada pameti doci nece ,pa pitajte Bosnjake u istocnom Mostaru kako im je bilo sinoc ,ili u Stocu,Capljini bilo gdje drugo,strahovali su od komsija Htvata
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi