Mia Khalifa izabrala trojicu najdražih fudbalera ikad i sve šokirala: "On je Kawhi Leonard fudbala"

Njega na toj listi niko nije očekivao

Mia Khalifa izabrala trojicu najdražih fudbalera ikad i sve šokirala: "On je Kawhi Leonard fudbala"

Endin Čaušević

Bivša porno glumica Mia Khalifa poznata je kao velika navijačica West Hama i ne krije da voli pratiti fudbal, te je otkrila koji su joj trojica najdražih fudbalera svih vremena, a njen izbor mnoge je iznenadio.

Mia Khalifa je dobro poznato ime u svjetskoj javnosti jer je slava stekla snimajući filmove za odrasle, ali je prije nekoliko godina odlučila da se povuče iz te industrije i pokuša ostvariti neku drugu karijeru.

Koliko se ne ponosi time što je radila najbolje je pokazala prije nekoliko godina kada je tražila da se s interneta obrišu svi filmovi za odrasle u kojima se pojavila, ali se to nije desilo.

Poznato je da je Mia i veliki fan fudbala i ne krije da navija za londonski West Ham, te je bila na nekoliko utakmica ovog kluba u prethodnim godinama.

Tokom Svjetskog prvenstva u centru pažnje se našla i njena izjava koju je dala prije nekoliko godina kada je javno otkrila imena trojice svojih najdražih fudbalera svih vremena.

Ipak, Mia ni tada nije mogla bez iznenađenja jer je sve ostavila bez teksta kada je saopštila ko se nalazi na toj listi.

Oglasi

"Moram reći David Beckham jer sam ja djevojka i zna se kakav status on ima kod nas. Ipak, svaki put se nasmijem kada čujem njegov glas jer zvuči kao ja kada sam imala 12 godina", počela je Mia i nastavila.

"Na toj listi je Zinedine Zidane zbog one scene s Materazzijem. To je nešto najuzbudljivije što sam vidjela na fudbalskoj utakimici".

Međutim, kada su svi očekivali da se na toj listi na kraju nađe još jedna legenda Mia je sve iznenadila svojim izborom.

"Tu je i Aaron Mooy. On je kao Kawhi Leonard u fudbalu. Ponaša se kao on ono stidljivo pred kamerama, ali je dobar momak. Ne znam, jednostavno me podsjeća na Leonarda", zaključila je ona.

Ovaj 32-godišnji Australac u to vrijeme nastupao je u Huddersfieldu i mnogima je bilo čudno što Mia uopšte za za njega.

Nakon Huddersfielda bio je u Brightonu i kineskom Shanghai Portu, a ljetos se vratio u Evropu i trenutno nastupa za Celtic.

Top Komentari

Eterno_Capitano
Na guzove, ako je suditi po njenom misljenju
1 0
plemic
šta mia kaže kako će maroko sa francuzima?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti