Djevojka (23) ne skida osmijeh s lica dok grli fudbalsku ikonu (47) i javno priznaje: "Želim novac"
Sophia ima 23 godine i mnogo je mlađa od svog dečka, ali to joj ne smeta i vjeruje da su se njih dvoje "našli"

A bila je kao sestra njegovom pokojnom sinu

Djevojka (23) ne skida osmijeh s lica dok grli fudbalsku ikonu (47) i javno priznaje: "Želim novac"

Edmir Škorić

Michael Ballack jedna je od najvećih njemačkih fudbalskih legendi i bivši fudbaler u čijim golovima, asistencijama i potezima su skoro svi uživali.

Ballack (47) bivši je reprezentativac Njemačke, za koju je odigrao 98 utakmica i postigao 42 gola. On je najveći dio karijere proveo u Bayer Leverkusenu i Bayernu, potom je otišao u Chelsea, da bi se vratio u Leverkusen i 2012. godine rekao zbogom fudbalu.

Bio je zaista fantastičan veznjak, pravi čarobnjak s loptom. Ima četiri naslova prvaka Njemačke (tri s Bayernom i jedan s Kaiserslauternom), osvojio je Premier ligu s Chelseajem, te je tri puta osvajao nagradu za igrača godine u Njemačkoj.

Pamtimo ga i po onim sjajnim nastupima u dresu Apotekara koji su igrali finale Lige prvaka protiv Real Madrida, no izgubili su.

Ballack je bio u braku sa Simone Lambe i imali su tri sina. Jednog je, Emilija (18), izgubio u teškoj nesreći 2021. godine, a njegova nova djevojka je bila sinova dobra prijateljica.

Oglasi

23-godišnja Sofia Schneiderhan je supermodel i influencerica, ali istovremeno se bavi marketingom i poručuje: "Da, želim novac, želim da radim, zarađujem i da živim lijep život".

Sada kada je u vezi s Ballackom, a to već dugo traje, nema problema s tim jer je Nijemac toliko bogat da mlada dama može da ima sve što zamisli.

Iako je od Michaela mlađa 24 godine, njoj to ne smeta i to je već ranije kazala. Čini se da je pronašla pravu sreću u starijem čovjeku.

Sofia je imala 21 godinu kada je počela vezu sa Ballackom, koji je tada imao 45 godina, a sve se to dešavalo baš u vrijeme kada je poginuo sin slavnog Nijemca.

Oglasi

Prema medijskim napisima, Sofia, koja je ranije živjela u Francuskoj, također se preselila u Minhen. Praznik su proveli zajedno, pa su objavili i fotografije, čime su jasno pokazali da im ne smeta šta drugi misle o razlici u godinama i njihovoj vezi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti