Srbima para oči potez hrvatskih medija, supruzi Milana Borjana je pukao film: "Samo vas to molim!"

Nakon tragedije za iskusnog golmana

Srbima para oči potez hrvatskih medija, supruzi Milana Borjana je pukao film: "Samo vas to molim!"

Admin Čaušević

Iskusni golman Milan Borjan prolazi kroz životnu tragediju, međutim način na koji se o svemu piše u Hrvatskoj se uopšte nije dopao Snežani Borjan, supruzi kanadskog čuvara mreže rođenog u Kninu.

Borjanu koji je vrlo često na udaru javnosti zbog stavova da je rođen u Srpskoj Krajini jutros je preminula baka Štefica Borjan, a Srbima se uopšte nije svidjelo šta je uslijedilo.

Nakon što se pročulo da je Borjanu preminula jako draga osoba hrvaski mediji su počeli citirati objavu njegove bake iz prošlosti u kojoj kritikuje svog sina.

"Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin pa Hrvat, pa što bi htjeli, je*ala ga Krajina", govorila je pokojna Štefica.

Takva pisanja srpski mediji su uglavnom protumačili kao udar hrvatskih novinara na nekadašnjeg golmana Crvene zvezde i njegovu porodicu.

Kad je vidjela šta se dešava, Borjanova supruga, Snežana se nije sudržala te je odmah reagovala. Uradila je to putem društvene mreže Instagram uz jasnu poruku hrvatskim medijima.

Oglasi

"Počivaj u miru baka Štefice. A hrvatski novinari i mediji da puste porodicu u miru da ožale majku, baku. prabak.u Samo malo ljudske i novinarske etike, molim vas", poručila je Borjan.

Poruka Snežane Borjan hrvatskim medijima

Rivalstvo Borjana sa navijačima Hrvatske je vrhunac doživjelo tokom Svjetskog prvenstva u Kataru kada su se na utakmici Vatrenih sa Kanadom na tribinama mogle vidjeti zastave traktora.

S tim zastavama su Hrvati aludirali na vojnu akciju Oluja kada je velik ibroj Srba napustio Knin te se zaputio kao Bosni i Hercegovini i Srbiji. Sve je to ustvari neka vrsta reakcije na Borjanovu raniju izjavu.

"Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina".

Inače, ovu sezonu 36-godišnji Borjan je proveo na posudbi u Slovan Bratislavi, a u narednoj takmičarskoj godini bi trebao imati status rezerviste u Crvenoj zvezdi.

Top Komentari

SactownCali
Nisam znao da je ovaj Borijan Bosnac I Hercegovinc.. koga zanima cetnik ????
0 1
user1676717906
Krme
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi