Veliki preokret u slučaju NBA zvijezde i pretučene supruge: Uhvaćena je u žestokom noćnom provodu

Mychelle Johnson se odlično kreće s obzirom na povrede

Veliki preokret u slučaju NBA zvijezde i pretučene supruge: Uhvaćena je u žestokom noćnom provodu

Midhat Šljivak

NBA košarkaš Miles Bridges (24) našao se na žestokom udaru javnosti nakon što je navodno pretukao suprugu Mychelle Johnson.

Mychelle je na društvenim mrežama objavila fotografije nakon navodnog prebijanja i napisala je:

"Žao mi je što je došlo do ovog, ali više ne mogu da šutim. Dopustila sam nekom da mi uništi dom, da me na svaki mogući način ponižava i da istraumatizira našu djecu. Neću više dopustiti to, ali ni šutnju osoba oko njega koje ga štite", napisala je između ostalog Mychelle.

Njoj je u napadu po njenim riječima slomljen nos, slomljen zglob, pokidan joj je ušni bubnić, potrgan mišić u vratu uz još dodatne udarce po tijelu.

Miles Bridges se nije oglašavao nakon optužbi. On je uhapšen u Los Angelesu zbog napada, ali je pušten nakon kaucije od 130.000 dolara i sada je u iščekivanju šta će biti s njegovom karijerom jer je trebao potpisati ogroman ugovor s Charlotte Hornetsima.

Oglasi

Hornetsi su se nakon objave Mychelle Johnson nećkali oko novog ugovora za Bridgesa, ali bi se sve moglo promijeniti nakon snimka koji se pojavio.

'Teško povrijeđena' Michelle je uhvaćena u žestokom provodu Houstonu. Izvodila je brojne akrobacije s još dvije djevojke i mnogi su ostali šokirani nakon ovog snimka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CfmnInsujkD/[/instagram]

Naravno, nije nikom zabranjeno da se provodi i veseli, ali pitanje je kako neko s lomovima na tijelu i povrijeđenim vratom može izvoditi ovakve akrobacije.

Nakon ovog snimka pojavile su se i priče da ni Mychelle nije nevina u kompletnom slučaju. Ona po određenim informacijama često znala fizički napasti Bridgisa i očigledno da je košarkaš Hornetsa izgubio živce i žešće je reagovao nego što je to inače slučaj.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbjTaZNtjxG/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQR5q4GBE2Y/[/instagram]

Apsolutno niko ne opravdava nasilje nad ženama, ali očigledno su u ovom slučaju u pitanju prljave igre gospođice Johnson.

Top Komentari

King_Kenny
...nasukala ga droca opasno.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi