Supruga proganja zvijezdu: Optužila ga je za prebijanje, ostao je bez 173 miliona dolara i karijere
Foto - Screenshot

Bridges zatražio zabranu prilaska

Supruga proganja zvijezdu: Optužila ga je za prebijanje, ostao je bez 173 miliona dolara i karijere

Midhat Šljivak

NBA zvijezda Miles Bridges (24) prije nekoliko dana je osuđen na trogodišnju uslovnu kaznu zbog prebijanja supruge Mychelle Johnson, a nekoliko dana kasnije Miles je zatražio zabranu pristupa za Mychelle.

Miles Bridges pretkukao je suprugu Mychelle prošlog ljeta. Zbog toga je uhapšen i pojavio se pred sudom gdje je prihvatio nagodbu tužilaštva o trogodišnjoj uslovnoj kazni, no krivicu nije priznao.

Samo dva kasnije ovaj 24-godišnji košarkaš je podnio tužbu protiv Johnson. Zatražio je zabranu prilaska svom domu.

Prema prijavi Bridgesa Mychelle se pojavljuje u kući gdje je odsjeo, uznemirava ga i uzrokuje mu emocionalni stres i anksioznost.

Uznemiravanje je navodno počelo još prije mjesec dana. Iznenada se s djecom pojavila u stanu koji je iznajmio u Los Angelesu i pokušala je da silom uđe unutra.

Oglasi

Bridges zbog zabrane prilaska nije želio otvoriti. Ona se zadržala određeno vrijeme, ukrala mu je psa i otišla je s djecom.

Tri nedjelje kasnije pojavila se u jednom hookah baru u Los Angelesu u ranim jutarnjim satima. Ponovo je sa sobom povela djecu i tražila je da priča s njim.

Bridges je preko prijatelja poručio da ne želi pričati s njom zbog činjenice da se vodi proces protiv njega. Mychelle je potom ostala na parkingu punih šest sati čekajući da se Miles pojavi.

  
Mychelle Johnson nakon prijave da ju je pretukao Miles Bridges

Zbog svega što je proživio i zbog činjenice da je zbog njega mogao završiti u zatvoru, Bridges je zatražio da joj se uvede zabrana prilaska na 100 metara kako bi u budućnosti bio miran.

Treba istaći da on nikada nije priznao optužbe da je pretukao suprugu, koja je samo nekoliko dana snimljena u žestokom provodu s prijateljicama.

  
Mychelle Johnson u ludom provodu s prijateljicama.

Miles Bridges je zbog nje ostao bez ugovora od 173 miliona dolara i trenutno je bez tima.

Ne zna se kada bi se mogao vratiti košarci. Za sada nema ponuda, ali kvalitet koji posjeduje vjerovatno će mu kad-tad donijeti određeni interes.

Oglasi