Kontroverzna supruga zvijezde pokazala previše: Ovo je 'slučajno' objavila na društvenim mrežama

Mychelle ponovo u centru pažnje

Kontroverzna supruga zvijezde pokazala previše: Ovo je 'slučajno' objavila na društvenim mrežama

M. Šljivak

Mychelle Johnson našla se prije nekoliko sedmica u centru pažnje svjetske javnosti nakon što ju je navodno pretukao suprug NBA košarkaš Miles Bridges.

Mychelle je fotografije povreda objavila na društvenim mrežama. Optužila je Bridgesa za prebijanje, a košarkaš je potom uhapšen.

"Žao mi je što je došlo do ovog, ali više ne mogu da šutim. Dopustila sam nekom da mi uništi dom, da me na svaki mogući način ponižava i da istraumatizira našu djecu. Neću više dopustiti to, ali ni šutnju osoba oko njega koje ga štite", napisala je između ostalog Mychelle.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa

Nakon kaucije 24-godišnja NBA zvijezda našla se na slobodi. Ipak, kako Mychelle nije odustala od slučaja uskoro će se naći pred sudom i Bridges bi mogao dobiti gotovo 12 godina zatvora.

I dok se suđenje čeka Mychelle maksimalno uživa u svojoj slobodi. Objavljuje snimke s provoda, lude fotografije, a 'sasvim slučajno' je otkrila i previše na jednoj od njih.

Ona očigledno uživa da bude u centru pažnje. Tako se i ova fotografija našla slučajno na društvenim mrežama i o Mychelle se uveliko priča.

Miles Bridges je još uvijek bez novog NBA ugovora i pitanje je hoće li zaigrati u NBA ligi ako ga proglase krivim za nasilje u porodici.

Reklama - nastavite čitati ispod oglasa