Kruži fotografija atraktivne Milice Dabović iz ranijih dana: "Dno u svakom pogledu"

Kako je nekada izgledala?

Kruži fotografija atraktivne Milice Dabović iz ranijih dana: "Dno u svakom pogledu"

E. Škorić

42-godišnja Milica Dabović u posljednje vrijeme ponovo je uzburkala srpsku i regionalnu javnost prodavajući svoju intimu. Nekadašnja srpska košarkašica objavljuje videe i fotografije koji su zgrozili sve, a nekada je bila 'sasvim normalna djevojka'.

Dabović je jedna od najuspješnijih bivših košarkašica Srbije, no odavno je košarka u drugom planu. Ona prodaje svoje intimne snimke i fotografije, a svako malo pojavi se na internetu neki njen neukusni snimak.

Svojevremeno je bila povučena djevojka i bez korekcija na licu, a sada je doslovno druga žena. Osvanula je fotografija nje iz prošlosti i mnogi je nisu mogli prepoznati. Tada je imala smeđu kosu, tanke usne, podočnjake...

"Dno u svakom pogledu", jedan je od komentara na fotografiju koja prikazuje kako je nekada, a kako sada izgleda slavna košarkašica.

Oglasi

More je negativnih komentara upućenih prema bivšoj košarkašici, koja se aktivirala na OnlyFansu, platformi za odrasle. Govorila je često o tome.

"Poptuno je smiješno kad kažete novi biznis, to je jedna igrica koja može da se igra iz dana u dan, a i ne mora. Tako sam ja nazvala to. OnlyFans je nešto što mi je donijelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali.. Vidjet ćemo dokle će to da traje", rekla je Milica Dabović.

Podsjetimo, Milica je nedavno opet raskinula sa kumom Darka Lazića, Milanom Cvetkovićem. Iako je ona čak otputovala i u Ameriku kako bi bila sa njim, izgleda da im se ipak nije dalo.

Oglasi

Top Komentari

user1660808179
Gledaj napučenih usnica ove kalašture kao ***** u nenada Nešića
0 0
K79
bila je ružna sad je jos ruznija:D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi