Milica Dabović vulgarnim videom uzdrmala region, sada je prešla sve granice: "Momci znate li..."

Ubrzo je objava izbrisana

Milica Dabović vulgarnim videom uzdrmala region, sada je prešla sve granice: "Momci znate li..."

E. Čaušević

Bivša srbijanska košarkašica Milica Dabović nakon završetka karijere odlučila je da se prijavi na stranicu za odrasle OnlyFans gdje objavljuje golišave fotografije i videa od kojih zarađuje popriličnu sumu novca. Pojedinim objavama već je znala uzdrmati javnost, ali danas je i ona prešla svaku granicu.

Milica Dabović je sve iznenadila kada je potvrdila da je otvorila svoj profil na OnlyFansu gdje objavljuje provokativne fotografije koje se mogu vidjeti samo ukoliko je neko pretplaćen na njen profil.

Inače, pretplata na takav profil na stranici za odrasle iznosi između 15 i 20 dolara, te Milica ne krije da se u potpunosti posvetila tom načinu života koji joj očito donosi odličnu zaradu.

Nekadašnja košarkašica znala je prethodnih godina da šokira i uzdrma javnost fotografijama na kojima otkriva previše, a u posljednje vrijeme počela je prelaziti sve granice.

Naime, cijela Srbija bruji o videu koji je Milica objavila danas na Instagramu i koji je ubrzo nakon toga izbrisala jer je shvatila da je pretjerala, ali je već bilo prekasno jer su mnogi vidjeli šta je napravila.

Oglasi

Ona je snimila provokativni video u kojem je odlučila ispričati vulgarnu šalu i to dočarati na najvulgarniji način što se njenim fanovima previše i nije svidjelo, a zbog silnih kritika video je ubrzo nestao s društvenih mreža.

"Momci, je li znate koja je meni omiljena pica?", rekla je Milica na početku videa, a zatim je snimila svoje međunožje.

   Na društvenim mrežama je ostao screenshot pomenutog videa koji je uklonjen

"Ups, kaprićoza", dodala je nekadašnja košarkašica i nasmijala se, a njena vulgarna šala nije baš "sjela" fanovima koji je prate na društvenim mrežama.

Otkrila i šta bi uradila za 400.000 dolara

Bivša košarkašica gostovala je prošle godine u jednoj emisiji u kojoj je govorila o odluci zašto je otvorila profil na OnlyFansu.

No, u jednom trenutku novinar ju je pitao šta bi uradila da joj neko ponudi 400 dolara, no ona je pomislila da je on mislio na 400.000 dolara, te je poručila da svejedno nikada do kraja se ne bi javno skinula i pokazala svoje tijelo.

Oglasi

"Samo 15 dolara je pretplata. Vidiš kako sam jeftina. To su male pare za mene. Pomislila sam da ćeš reći 400.000 ili 14.000, a ne 400 dolara. 15 dolara je samo učešće, odnosno pretplata i da oni mene prate", objašnjavala je nekadašnja košarkašica, a novinar ju je pitao šta bi uradila da joj neko plati zaista 400.000.

@kurir.rs

Milica Dabović bez dlake na jeziku o onlyfansu! #milicadabović #ispovest #novac

♬ original sound - Kurir

"Ništa. Da li si normalan. Nikada se ja ne bih skidala do kraja i to nije uopšte nikada bila namjera", poručila je Milica, a onda je na pitanje voditelja kakva je njena granica dala potpuno suprotan odgovor.

"Nemam ja granica. Luda sam skroz", zaključila je nekadašnja košarkašica.

Top Komentari

BosanskaSvedska
@AlphaStrong Evo i traktorke se pocele skidati gole,nas drug vojvoda voli muskarce,steta oboje su traktoristi!
2 0
Culer
Ovo nije ni s od sportskog portala. Sve nekakvi neshvaćeni kvazi novinarčići.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi