U nogama Edina Pjanića itekako ima talenta: Ovaj snimak to pokazuje
Foto - Screenshot

Miralem i sin uživaju sa loptom

U nogama Edina Pjanića itekako ima talenta: Ovaj snimak to pokazuje

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić još uvijek je član Barcelone iako se dosta govori o njegovom povratku u Juventus.

Bh. veznjak iza sebe ima zaista burnu sezonu u katalonskom klubu. Kod Ronalda Koemana nikada nije dobio pravu šansu da pokaže šta zna i nije nikakvo čudo što želi otići iz Barcelone.

Pjanić mirno čeka rasplet situacije oko transfera. On je već prihvatio uslove Juventusa o smanjenju plate za 20 posto kako bi se vratio u Torino, no za sada je Bianconerima prioritet potpis Manuela Locatellija.

I dok čeka konačan dogovor o odlasku iz Barcelone, bh. veznjak slobodno vrijeme maksimalno posvećuje sinu Edinu.

Naravno, u njihovom druženju lopta je često glavni rekvizit, a Pjanić mlađi još je jednom pokazao da i u njegovim nogama ima talenta.

Miralem je objavio video na kojem se on i Edin dodaju u dvorištu. Lopta je konstantno u zraku, a sin bh. reprezentativca je pokazao da bi od njega u budućnosti mogao postati jako dobar fudbaler.

Dobre fudbalske gene i talenat očigledno ima, a vidjet ćemo hoće li na evropskim terenima Edin u budućnosti naslijediti oca.

Miralem Pjanić iza sebe ima zaista bogatu karijeru koju je počeo u Metzu. Igrao je još za Lyon, Romu i Juventus sa kojim je osvojio četiri titule prvaka Italije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Imam i ja talenta kada iza kuce igram!
2 4
E.Car
Moj Mire ni djetetu ne možeš uputiti siguran pas pa se dječak mora bacati po loptu!!!!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi