8

Komentari (8)

Mele
Mnogi od nas odrasli su uz narodnjake, svirali, imali svoje grupe , takodje slusali i rok og pop muziku.Nije to dziberska muzika, JK je para se namlatila uz ovu muziku, a sere se u tanjir iz kojeg jede.
Hakkinen
Čudo pa nema komentara da je seljačina kakvu muziku sluša i kakvo je papče? Vjerovatno još je rano za hejtere sve što je naše iz BiH treba pljuvati i naravno Mireta što sluša ovu vrstu muzike. Pošto sam čitao u vezi Bešića , Nurkića pa evo i Pjanića, vjerovatno sada slijedi kakav je papak zbog muzike koju sluša ( da se razumijemo ne slušam ovu vrstu muzike ali poštujem svakog ko sluša... Ne znam ti šta) itd itd itd a nećemo uzeti u obzir da je naš Miralem Pjanić odrastao u stranoj zemlji i ja mislim da nikada nije ni živio u BiH. Imam mnogo prijatelja van BiH čija djeca jedva pričaju bosanski jezik a Mire naš sluša našu muziku u sred Barcelone a to je radio i u sred Rima i Torina i nikada se nije stidio svog porijekla i svaka mu čast na tome. Moj Mire sretno u Barci i ako je nešto je ne gotivim ali zbog tebe ću pratiti ako treba i Lišticu-:))) ⚜
Keno
Hejteri se bude tek oko 12 bezposleni su inace
Hakkinen
Moj @Keno u pravu si za to. Ali ima i onih koji bi i radili ali nemaju štelu ili ti sreću da se zaposle a u pravu si ti za hejtere koji se bude poslije 12h.
Evo npr. ja, radim hvala Bogu puno radno vrijeme sa 35% umanjenom platom zbog Korone jer nisam na državnim jaslama.

A što se tiče našeg Miralema Pjanića, on je jedan od ambasadora naše zemlje.
Lp drug
struja
Hakkinen
Moj @struja to je veznik i ništa više vjeruj mi. Lp
struja
@Hakija-OK,ja I?
Hakkinen
@struja jeKo ti Hakija??? Moj nick je @Hakkinen ako slučajno nisi znao.

Ja I? Kao što ti napisah, veznik u rečenici i ništa više drug . Pošto sam ti slab sa gramatikom bosanskog jezika mogu ti dati samo ovaj odgovor još jednom.
Veznik u rečenici koliko me pamćenje služi. Lp drug
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti