Pjanić pronašao svoj duševni mir, fotografija sa sinom Edinom oduševila muslimane širom svijeta

"Džuma Mubarek"

Pjanić pronašao svoj duševni mir, fotografija sa sinom Edinom oduševila muslimane širom svijeta

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić iznenadio je sve kada je ljetos odlučio da napusti Barcelonu i karijeru nastavi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali je jasno da će bh. veznjak u toj državi pronašao svoj mir što njegove objave na društvenim mrežama najbolje pokazuju.

Pjanić je još pred početak ljetnih priprema bio otpisan u Barceloni, ali je odličnim trudom i zalaganjem uspio da natjera Xavija da se predomisli, te je bio dio ekipe na pripremama.

Čak je Xavi nakon toga objavio da računa na Pjanića i on je registrovan za mečeve Barcelone, ali već na početku sezone postlao je jasno da će bh. reprezentativac biti rezervna opcija što mu se nije svidjelo.

U samom finišu prelaznog roka Pjanić je odlučio da napusti Barcelonu, ali je sve iznenadio kada je potpisao za Al Sharjah.

Jasno je da se nije očekivalo da će Pjanić odlučiti da karijeru nastavi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali čini se da je donio pravu odluku jer na terenu pruža jako dobre partije.

Pored toga čini se da Pjanić uživa i van terena jer to najbolje pokazuju njegove objave na društvenim mrežama.

Oglasi

Najviše vremena provodi sa svojim starijim sinom Edinom, a jutros je Pjanić oduševio svoje fanove objavom na Instagramu i pokazao je da je u UAE konačno pronašao i svoj duševni mir.

   Story kojeg je na Instagramu objavio jutros Miralem Pjanić

Pjanić je objavio fotografiju ispred jedne džamije u Abu Dhabiju i pokazao je da je sa sinom Edinom krenuo na džumu, a svojom porukom izazvao je oduševljenje muslimana širom svijeta.

"Džuma Mubarek", poručio je bh. reprezentativac uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

Pjanić je u julu dobio i drugo dijete sa suprugom Josephom koja je na svijet donijela dječaka Ajlana.

Top Komentari

volta
Mene je baš razočarao, 21 stoljeće, a on i dalje vjeruje da bog postoji
2 10
Zulfikar
Pjanicu ako se smatras mu’minom prestani da prodajes alkohol u svom restoranu, jer onaj ko prodaje alkohol spada u skupinu onih 10 osoba koje je Muhammed s.a.w.s. prokleo.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije