11

Komentari (11)

Samo_Realno
Dobar je Pjanke , a nezna ni on sam jadan sta ce vise od sebe , ko zna sta je sledece , valjda je to tako kada klizis nadole .
volta
Mene je baš razočarao, 21 stoljeće, a on i dalje vjeruje da bog postoji
Zulfikar
Pjanicu ako se smatras mu’minom prestani da prodajes alkohol u svom restoranu, jer onaj ko prodaje alkohol spada u skupinu onih 10 osoba koje je Muhammed s.a.w.s. prokleo.
nestofino
Svaka čast !!!
bk123
Ja sam katolik i ne bih ulazio u to o konzumiranju alkohola...Al imam prijatelja muslimana koliko hoćeš i od tih mojih prijatelja muslimana 95 %njih konzumira alkohol...kažem ne ulazim u vjerska pitanja Al ovi što piju ne možeš za njih reci da su lošiji muslimani od ovih koji ne piju....jer da bi bio dobar musliman,katolik, pravoslavac,zidov...trebaš prvo biti dobar čovjek...a vjeruj mi da sam se u životu nalazio u svakakvim situacija i susreto s ljudima raznih vjera,nacija pa i boje kože i tek onda vidiš gko je čovjek...a te norme jesu možda vjerski dobre a ne garantuju ništa....
axel42
Ti si 100% upravu! Ali onda ili budi vjernik ili ne! A ne ovamo glumiš vjernika, postiš, odeš na hadj, nejedeš svinjetinu ali alkohol i kocka e to može!!! Ljudi se šprdaju sa vjerum bruda!! Poenta je u tome!! Ovaj ide na hadj a ovamo pije ko džukela, pravi nekakve žurke sa različitim estradnim zvijezdama!! Ko je ovdje lud??
malezija
Lupas gluposti, kako mogu biti ist onaj koji pije i onaj koji ne pije, u islamu nisu na istoj deredzi jer konzumiranje jednog od najvećih velikih grijeha ako ne i najvećeg te vodi da uradis i sve ostale grijehe čak i u familiji, 10 osoba vezano za alkohol je Poslanik savs. prokleo, drži se ti Ronalda i ne zaviri u vjeru.
FahroKonjHodzic
jesmu mali klemponja
struja
Usati mali kazu dalmosi.
malezija
Basbivolio tebevidje ti
bk123
Pjanić je po svemu sudeći vjernik i čovjek prakticira svoju vjeru...pošto sam ni ja vjernik to poštujem...on prakticira svoju ja svoju i to je dobro...samo dok je na SP malog oblačio u hrvatski dres bio je popljuvan i svakakav, sad će vjernici na baterije ti isti koji su ga pljuvali dizati u nebesa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.