Pjanić "naletio" na Mbappea i potrudio se da njegov sin Edin to pamti cijeli život

Uživa na odmoru

Pjanić "naletio" na Mbappea i potrudio se da njegov sin Edin to pamti cijeli život

E. Čaušević

Miralem Pjanić nalazi se trenutno na odmoru u Grčkoj sa svojim sinom Edinom.

Pjanić je prvi dio odmora proveo u Bosni i Hercegovini, a nakon toga nekoliko dana bio je u Dubrovniku.

Nakon Dubrovnika Pjanić se zaputio na Ibizu gdje ljetuje već nekoliko godina, a tamo se sreo sa svojim dobrim prijateljem Marcom Boriellom.

Oni su odlučili da odmor nastave u Grčkoj i to na otoku Mikonos koji je postao glavna atrakcija prethodnih godina za poznate fudbalere.

Pjanić je sinoć bio gost u restoranu poznatog turskog kuhara Nusreta Gokcea, a nakon toga sreo je i francuskog reprezentativca Kyliana Mbappe koji također odmara u Grčkoj.

Oglasi

Mbappe se nije proslavio igrama na Evropskom prvenstvu, a nakon što je Francuska neočekivano ispala u osmini finala odlučio je da napuni baterije za novu sezonu.

Mladi napadač doputovao je u Grčku, a tu je sinoć sreo bh. veznjaka. Pjanić je odlučio da fotografiše Mbappe i sina Edina koji će to sigurno pamtiti cijeli život.

Opis nije dostupan.

Pjanić je fotografiju objavio na Instagramu, a zatim je uživao u večeri u restoranu "Nusr-Et", te su on i Boriello naručili zlatni odrezak koji košta čak 1.200 eura.

U restoranu "Nusr-Et" imate mogućnost da naručite zlatni odrezak (Tomahawk Ribeye Steak ili Cowboy Ribeye), a njihova cijena je čak 1.200 eura jer je obložen 24-karatnim zlatom.

Top Komentari

Zeleni_zub
A imal ovaj Edin mamu ili je on ko Ronaldov mali iz epruvete?
13 2
Ibro
Kad je Pjanic bio zvijezda Mbape je jos sijedio u školskoj klupi
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi