11

Komentari (11)

Zulfikar
Kada je dosao u Dinamo bukvalno je postrojio kompletnu ekipu izvadio svicarsku stednu knjizicu i svima u po face sta je p.... vam materina mislite da sam ovdje zbog novca? hocemo li osvojiti prvenstvo ili ne? Te godine Dinamo je bukvalno pregazio sve u Jugi. Nedaj se treneru svih trenera...
19211921
Ciro volimo te!
DadiG
Nikada nisam znao bili ga volio ili mrzio ali u ovom trenutku želim mu sve najbolje.
Bazarich
Nadam se da si skonto sada da te pare ne mogu uciniti vjecnim i bolest ti izlijeciti kao sto si tvrdio Pozdrav
87618
Ma nevalja nama niko , jadni treneri koji su bili i oni koji ce biti na celu nase repke ,...nasih zvijezda i igacina....pa nemozes bolan od g*v*na napraviti pitu.
Emir.D
Gospodine Blazevicu veliko hvala za svu radost koju ste nam pruzili sa Reprezentacijom a naravno i sa Slobodom. Veliki motivator, strucnjak a i covjek bez dlake na jeziku . Sve najbolje vam zelimo i nadam se da ce te i ovu bitku dobiti!!!
bk123
Nažalost ovu bitku nemože dobiti, u Ćirinom slučaju svi znamo ishod al mu samo poželjeti da mu dragi Bog usliši molitve i da bude što bezbolnije...to želim njemu a i svima koji pate u bolovima
Emir.D
Tako je drug moj nedo bog nikom!!!
lega
Ćiro legendo kad nam je bilo najpotrebnije ti si dosao i napravio ekipu koja je posle otišla na sp hvala ti mnogo
Slay
Po meni najbolji trener sto smo ikad imali. Sve najbolje Ciro, u mojim ocima si velika legenda!
denimen9
Normalno da je najbolji, pa Ćiro je to. Ovo ostalo, pa čak i Pape je sitna buranija za Blaževića
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.