Zvijezdi Reala javili da je postao otac: Potajno je dobio kćerku u Izraelu

Konačno i neka dobra vijest

Zvijezdi Reala javili da je postao otac: Potajno je dobio kćerku u Izraelu

Edmir Škorić

Fudbaler Real Madrida postao je otac, a sigurno je da mu je ova vijest pomogla da odmah zaboravi sve teške trenutke kroz koje je prošao ove sezone.

Thibaut Courtois definitivno proživljava mračnu sezonu. Belgijski golman trebao se vratiti na teren tokom prijateljske utakmice kada se ponovo povrijedio, tako da u Madridu ne mogu da računaju na njega možda čak i do kraja sezone.

Ovaj 31-godišnjak je u avgustu pretrpio tešku povredu križnih ligamenata desnog koljena. Nedavno se ponovno povrijedio, pošto je stradao meniskus drugog koljena.

Courtoisov povratak očekuje se barem krajem maja. Nedavno operisan, počeo je rehabilitaciju. S obzirom na to da više nije član belgijske reprezentacije i da je u otvorenom sukobu sa tamošnjim selektorom Tedescom, definitivno ništa ne polazi za rukom slavnom čuvaru mreže.

No, stigla je ipak jedna sjajna vijest za njega. Njegova supruga Mishel Gerzig rodila mu je kćerku Ellie.

Oglasi

Gerzig je rodila 30. marta, javlja izraelska štampa. Ellie je prvo dijete bračnog para Courtois-Gerzig. Courtois je već imao dvoje djece iz prethodne veze: Adrianu (8 godina) i Nicolasa (6 godina).

Interesantno da se vijest o rođenju djeteta uveliko krije, no mediji u Izraelu uspjeli su doći do informacije o porodu Courtoisove supruge, poznate izraelske manekenke.

Na nekim ranijim objavama na Instagramu mogao se uočiti trudnički stomak kod lijepe Mishel i bilo je samo pitanje kada će postati majka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti