Misimovićev humor: U svom stilu reagovao na priče da se udebljao

Hit na Instagramu

Misimovićev humor: U svom stilu reagovao na priče da se udebljao

Osim po kvalitetama na zelenom travnjaku, Zvjezdan Misimović postaje sve prepoznatljiviji i kao 'šaljivdžija' na društvenim mrežama.

Po završetku karijere Misimović je postao veoma aktivan na Instagramu, gdje nerijetko ostavlja duhovite komentare bivšim saigračima, a sada je 'u svom stilu' reagovao i na primjerdbe da se udebljao.

Za tim 'Miske' ne mari, barem sudeći po njegovoj posljednjoj objavi.

"Pošto su se neki žalili da sam se mnogo udebljao, evo ušao sam u teretanu, a sad ću izaći", poručio je Misimović u kratkom video klipu kojeg je objavio na zvaničnom Instagram profilu.

Priča o višku kilograma pratile su Misimovića i za vrijeme fudbalske karijere, prigovarali su mu što nije bio neki trkač, ali sve to je nadoknađivao svojim loptama koje su 'imale oči'.

Danas kada je u mirovini, Misimović se, podsjetimo bavi prodajom nekretnina i uporedo obnaša funkciju savjetnika IO N/FSBiH.

Promo

Top Komentari

Dobojlija
Mozete govoriti sta hocete ,ali Miske je bio najbolji ,sve naopacke je pocelo kad se on oprostio od repke.Pod hitno pronaci igraca ,dva ili tri ,poput njega
1 1
kokoz
??? Hit Godine Bravooo Miske.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi