Salah se baš opustio: Pokrivenoj djevojci na plaži je dopustio ono što niko nije očekivao

Fotografija osvanula na internetu

Salah se baš opustio: Pokrivenoj djevojci na plaži je dopustio ono što niko nije očekivao

Admin Čaušević

S obzirom na svoja vjerska uvjerenja vidjeti Mohammeda Salaha da bude tako blizak sa ženom, a da to nije njegova supruga Magi je pravo iznenađenje.

Mohammed Salah je prije reprezentativnog okupljanja iskoristio priliku da se odmori na jednoj od egzotičnih destinacija u Egiptu.

Egipćanin je objavio niz fotografija na društvenim mrežama, međutim na interentu je osvanula jedna fotografija koja je trebala ostati u privatnoj arhivi.

Naime, Salah je fotografisao sa jednim parom, a na fotogafiji je čini se dopustio previše bliskosti sa pokrivenom djevojkom.

Oglasi

Pokrivena djevojka je uhvatila Salaha oko struka, dok je i zvijezda Liverpoola sa osmijehom na licu blago zagrlila svoju vidno raspoloženu simpatizerku.

Inače, i djevojkin partner je imao širok osmijeh i čini se da mu nije smetalo što je Salah zagrlio njegovu ljepšu polovinu.

Salah je najveća sportska zvijezda u Egiptu i nije uopšte iznenađenje što mu prilaze fanovi da mu traže zajedničku fotografiju, međutim bliskost sa pokrivenom damom bi mogla pokrenuti određene priče.

Fotografija koja bi Salahu mogla izazvati probleme

Ovaj 31-godišnjak već dugo vremena živi u Engleskoj, tačnije od 2017. godine, a tokom božićnih i novogodišnjih praznika često zna biti na udaru muslimanskog svijeta zbog kićenja jelke.

U lošoj sezoni Redsa u kojoj nije izborena Liga prvaka Salah je bio rijetka svjetla tačka pošto je postigao 30 golova i upisao 16 asistencija u svim takmičenjima.

Salah je u srijedu igrao meč kvalifikacija za Afrički kup nacija i nije se proslavio pošto je upisao jedan od najvećih promašaja u karijeri. Faraoni su susret protiv Gvineje nekako pobijedili sa 1:2.

Pošto u novoj sezoni neće igrati u Ligi prvaka preostaje da se vidi da li će Salah možda na ljeto promijeniti sredinu pošto je ponovo aktuelna priča oko prelaska u Real Madrid.

Top Komentari

Gaston
Bez za****ncije Admine, ne znam kako i dalje imaš posao. Ti si bolesna osoba.
5 0
nisam.robot.
****m vam sad mater napacenu,pa kako vas nije stid???
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti