Gdje su ruke? Fotografija Salaha i atraktivne brinete je nešto najbziranije što ćete vidjeti

Egipćanin je itekako popularan

Gdje su ruke? Fotografija Salaha i atraktivne brinete je nešto najbziranije što ćete vidjeti

A. Čaušević

Internetom kruži pomalo bizarna fotografija sa Mohamdom Salahom u glavnoj ulozi. Nastala je u jednom fanshopu i izazvala je različite komentare. 

Salah je već godinama jedan od najpoznatijih fudbalera svijeta i mnogi ljubitelji fudbala žele da imaju zajedničku fotografiju sa igračem Liverpoola.

Kada god se pojavi na javnom mjestu Egipćanin se suočava sa zahjetvima za zajedničkom fotografijom, a tu želju imala je i jedna atraktivna brineta.

Ono što bode u oči je položaj ruku kako Salaha tako i djevojke pa se s pravom postavlja pitanje da li je fotografija autentična.

Fotografija koja je privukla dosta pažnje

Lijeva ruka djevojke je praktično nestala iz kadra, dok Salahova desna ruka djeluje "ukipljeno", a prsti šake su više umjetni nego prirodni.

Možda je neko bio jako domišljat i odlučio je da se "poigra" u photoshopu te samo privuče pažnju.

Oglasi

Kao što je poznato Salah je jako religiozna osoba te izbjegava bilo kakvu vrstu fizičkog kontakta sa osobama ženskog spola kao što mu i nalažu islamski propisi.

Upravo iz razloga da se izbjegne kontakt fotogafija je privukla veliku pažnju i za kratko vrijeme je postala viralna na društvenim mrežama.

Podsjećanja radi, Salah je već dugi niz godina u vezi sa svojom ljubavi iz djetinjstva, samozatajne Magi Sadeq. Ovaj par i ima dvije kćerkice.

Svjetski superstar se u javnosti pojavljuje uglavnom sam, dok su rijetke ceremonije na kojim prisustvuje i Magi što djevojke koriste pa se pokušavaju fotografisati sa Salahom. 

Što se tiče učinka na terenu Salahu ove sezone i ne ide kao i prethodnih. U Premiershipu je na cifri od osam golova. Posljednji je postigao u gradskom derbiju protiv Evertona(2:0). Navijači Redsa se nadaju da je to najava njegovih boljih igara kao i cijele ekipe Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi