Momak od Neymarove mame završio u bolnici, a sada se pojavio audio snimak koji je šokirao Brazil

Igrač PSG-a žestoko vrijeđao Tiaga

Momak od Neymarove mame završio u bolnici, a sada se pojavio audio snimak koji je šokirao Brazil

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski mediji prethodnih dana bruje o svađi Neymarove majke Nadine Goncalves i njenog momka Tiaga Ramosa koji je čak 29 godina mlađi od nje.

Za njihovu vezu saznalo se prije nekoliko mjeseci, ali su nedavno prekinuli zbog nepoznatih razloga. Međutim, prije nekoliko sedmica potvrđeno je da su ponovo zajedno, te da su odlučili da žive sami u stanu u Sao Paolu.

Međutim, samo nekoliko dana nakon toga desio se veliki skandal. Komšije su pozvale policiju kada su čule budu iz njihovog stana, te pucanje stakla. Kada je stigla policija i Hitna pomoć morali su pružiti pomoć Tiagu koji je imao velike posjekotine po svojoj ruci.

On je zaradio čak 12 šavova, a na kraju se ispostavilo da je Nadine fizički nasrnula na njega. No, mediji u Brazilu pišu da nije prvi put da se to dešava, a Tiaga je često provocirao i Neymar.

Mediji su uspjeli doći do audio snimka kako Neymar žestoko vrijeđa momka od njegove mame, te je zbog toga optužen za homofobiju. Poznato je da je Tiago ranije bio u vezama i s muškarcima, a očito to Neymaru itekako smeta.

Tiago se ranije izjasnio kao biseksualac, a njegova veza s Neymarovom mamom je šokirala mnoge. No, igrači PSG-a to očito smeta i na audio snimku se može čuti kako on i njegovi prijatelji vrijeđaju Tiaga i nazivaju ga ped*rom.

Odmah su se oglasile i razne LGBT orzanizacije koje su osudile ovakvo ponašanje Neymara, te traže od vlasti da ga kazne na osnovu audio snimka koji se pojavio.

Top Komentari

Penderinos
Vidi na slici fino poziraju
0 2
user1591186054
Čuj da kazne Neymara zato što je rekao *****u.Ja bih mu na sve one pare još milion dodao.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi