Morata pronašao Zappacostinog dvojnika i "prekucao" internet
Foto: Instagram

Španac nasmijao korisnike društvnih mreža

Morata pronašao Zappacostinog dvojnika i "prekucao" internet

Davide Zappacosta se još uvijek nije poptuno uklopio u ekipu Chelseaja u koju je stigao proteklog ljeta, iz Torina, za oko 23 miliona funti. Ipak, čini se da barem uspijeva nasmijati svoje saigrače.

Može se reći da Italijan još uvijek nije dao značajniji doprinos Chelseajevim nastojanjima da odbrani titulu prvaka Engleske, ali je dao inspiraciju saigraču Alvaru Morati za urenebesnu objavu na društvenim mrežama.

Naime, španski napadač je "uporedio" slike Zappacoste i lika iz popularnog crtanog filma Kralj lavova, Timona.

Sličnost je zaista očigledna, pa je Morata uspio nasmijati svoje pratioce na društvenim mrežama, a sigurno je da će mnogi kada čuju Zappacostino ime u budućnosti odmah pomisliti na ovaj simpatični lik iz animiranog filma.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi