Najveće kvote na svijetu su u Mozzartu: Pogledajte koje su danas

Kvote na njihove pobjede nigdje neće biti tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote na svijetu su u Mozzartu: Pogledajte koje su danas

Sponzorski tekst

Za dva fudbalska meča zakazana za ovu srijedu u Mozzartu uvijek će biti najviša kvota na svijetu. 

Konkretno, jedinica protiv Škotske protiv Ukrajine u Ligi nacija, i dvojka protiv Rumunije M19 u okršaju sa Latvijom M19 u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ne zaboravite izvršiti registraciju i verifikaciju naloga i osvoji 50 besplatnih spinova i 10 rundi na brojevima.

ŠKOTSKA - UKRAJINA (SRIJEDA, 20.45), KEC 2.80

Reprezentacija Škotske nije uspjela da se plasira na Svjetsko prvenstvo, izgubivši u doigravanju od današnjeg protivnika Ukrajine sa 3:1. Nakon toga ekipa je odigrala tri utakmice u Ligi nacija. Škoti su dva puta savladali Jermeniju, prvo rezultatom 2:0 kod kuće, a potom 4:1 u gostima. Jedino što nisu uspjeli je protiv Republike Irske (0:3). Reprezentacija Ukrajine bila je veoma blizu odlaska na Svjetsko prvenstvo, ali nije realizovala veliki broj šansi u odlučujućoj utakmici sa Velsom (0:1). Nakon toga, Ukrajina se u Ligi nacija susrela sa Irskom (1:0) i Jermenijom (3:0), a u posljednjem meču remizirala je sa Ircima (1:1).

LATVIJA M19 - RUMUNIJA M19 (SRIJEDA, 19.00), DVOJKA 1.37

Letonija U19 takmiči se u Grupi 6 ovogodišnjih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa vršnjacima iz Rumunije, Austrije i Litvanije. Posljednji nastupi Latvije U19 su dobri, jer su u protekla dva meča pobijedili, odnosno tri puta su poraženi u deset prethodnih duela. Međutim, sposobnost Latvije U19 da prikupi bodove u predstojećem meču 1. kola protiv Rumunije U19 je i dalje veoma potcijenjena. Mladi trikolori sa Karpata ovog ljeta su učestvovali u takmičenju najboljih u Evropi i doživeli sva tri poraza u grupi, od Italije, Francuske i Slovačke. Serija neuspjeha proteže se na ukupno četiri duela. U protekle dvije utakmice protiv Latvije U19, Rumunija U19 je pobijedila bez primljenog gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.