Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpool 1,30, Inter 1,40, Aston Villa 1,95!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpool 1,30, Inter 1,40, Aston Villa 1,95!

Sponzorski tekst

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para - jedinice na Liverpool, Inter i Aston Villu u nacionalnim šampionatima.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

LIVERPOOL - BURNLEY (SUBOTA, 13.30), KEC 1,30

Prošla sezona za Redse nije tekla skladno očekivanjima, pa u novoj kampanji Liverpool želi na vrh. To su učenici Jurgena Kloppa jasno stavili do znanja rivalima na otvaranju sezone, kada su u gostima sa 3:0 pobijedili Noriwich. Sada će premijerno igrati na svom Anfildu, gdje će dočekati sastav Burnleyja. Ekipa Seana Dychea prvenstvo je otvorila porazom, pošto je od nje bolji bio Brighton sa 2:1. Zanimljivo, Burnley je neporažen na prethodna dva gostovanja Liverpoolu, a posljednji put je slavio minimalcem.

INTER - GENOA (SUBOTA, 18.30), KEC 1,40

Uvodnu utakmicu nove sezone italijanske Serije A prirediće branilac titule Inter, koji večeras dočekuje Genou. Nerazzurri su tokom ljeta doživjeli niz promjena. Na njihovoj klupi je novi trener Simone Inzhagi, kojeg čeka težak zadatak. Inter je ostao bez defanzivca Hakimija i ključnog napadača Lukakua, a jedan od novajlija je iskusni strijelac Edin Džeko, koji će biti najveća prijetnja po Grifone, koji su poraženi na šest posljednjih dvoboja sa Interom sa dva ili više golova razlike. Genoa će pokušati da nastavi sa rezultatima iz drugog dijela prošle sezone, kada je nastupima na prelazu zime u proleće stigla do mirnog dijela tabele.

ASTON VILLA - NEWCASTLE (SUBOTA, 16.00), KEC 1,95

Era poslije Jacka Grealisha počela je za Aston Villu neprijatnim porazom 3:2 na terenu novajlije Watforda. Međutim, nema razloga za paniku. Vilansi su za Grealisha pribavili ogromne novce, što će im pomoći da poboljšaju svoje redove. Buendija, Young, Bealey i posebno napadač Danny Ings velika su pojačanja i samo je pitanje vremena kada će novi tim da se uigra. Danas im na Villa Park stiže Newcastle, koji je u prvom kolu imao još lošiji meč. Dva puta je vodio na svom terenu protiv West Hama, ali je u drugom poluvremenu posustao na kraju se rival radovao 2:4.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.