"Mrzim te Instagram gangstere kojima mama mora riješiti sve stvarne probleme u životu"

Nije fan društvenih mreža

"Mrzim te Instagram gangstere kojima mama mora riješiti sve stvarne probleme u životu"

Endin Čaušević

Njemački fudbale Sandro Wagner početkom ove godine napustio je Bayern i karijeru je nastavio u Kini u dresu TJ Teda.

Wagner je na iznenađenje mnogih u januaru 2018. godine potpisao za Bayern u koji je stigao iz Hoffenheima, ali se u minhenskom klubu zadržao samo godinu dana, te je za pet miliona eura prešao u TJ Teda.

Njemački napadač i dalje igra u Kini, a ugovor s Tedom ima još na godinu dana. Wagner je jedan od rijetkih fudbalera koji uopšte ne želi da bude na društvenim mrežama jer ne želi da mu to utiče na život.

Wagner je u razgovoru za njemačke medije poručio da su društvene mreže veliko zlo za njega i da to izbjegava u širokom luku.

"Društvene mreže su za mene veliko zlo. Kada vidim sve te male Instagram gangstere sa zlatnim lancima... U stvarnom životu mama im mora doći kada je tu problem. Mrzim takve ljude", rekao je Wagner.

Top Komentari

konjnakvadrat
Djala i Buba na aparatima
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi