Neko pravi ozbiljne probleme Muhamedu Bešiću i igra mu se s ugledom

Predstavlja se u njegovo ime

Neko pravi ozbiljne probleme Muhamedu Bešiću i igra mu se s ugledom

E. Ganibegović

Muhamed Bešić, iako van interesovanja šire javnosti jer igra u ne tako popularnoj mađarskoj ligi, još uvijek je jedan od najpopularnijih i najomiljnijih bh. fudbalera zbog nekih ranijih uspomena i zasluga.

On trenutno nastupa u mađarskom prvaku Ferencvarosu, zajedno s Adnanom Kovačevićem, Eldarom Ćivićem i Amerom Gojakom.

U tom klubu je zaslužio i poziv na Svjetsko prvenstvo 2014. godine gdje je impresionirao svijet, što mu je donijelo transfer u Everton.

Na Goodisonu je bio sjajan sve do teške povrede nakon koje se više nikada nije vratio na stari nivo, pa je, nakon pokušaja u brojnim klubovima, na kraju odlučio da se vrati u Mađarsku.

Tamo je izuzetno popularan što možemo vidjeti i na Instagramu, a ta društvena mreža je upravo tema ovog članka, odnosno njegov navodni profil tamo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cjsmwr0KHXs/[/instagram]

Oglasi

Naime, neko je sebi uzeo za pravo da napravi lažni profil pod njegovim imenom. Ne bi to vjerovatno bio problem da je na profilu naglašeno da se radi o fan profilu, no on se kontinuirano predstavlja kao Muhamed.

Danas je tako na storyju kao odgovor na pitanje da li očekuje više minuta u reprezentaciji napisao: "Očekujem, ali opet svakom po zasluzi."

Opis nije dostupan.

Kada se prelista profil, mnogi će zaista pomisliti da se radi o Muhamedu, što nije istina. Naravno, kao lažni profil uopšte nema mogućnost da dobije značku oficijalnog profila, jer je za to potrebno poslati lični dokument.

S druge strane, kako Muhamed nikada nije bio posebno aktivan na društvenim mrežama, pa ni nema svoj zvanični profil, teže mu je da ugasi ovaj.

Kada su prijavljivali profil, Instagram traži da se izabere u čije ime se predstavlja lažni i mogu se odabrati samo profili sa značkama, što Bešić ne posjeduje. 

Definitivno je u pitanju vrlo neukusan čin za sada vrlo smjele, no nepoznate osobe. Odgovorima na pitanja kao što je gore spomenuto i uopšte pisanjem u prvom licu ozbiljno šteti ugledu našeg fudbalera. 

Top Komentari

nakopitam
Inace je on vrlo ugledna licnost hahahahahahaha.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi