A samo je željela fotografiju: Kanteu oči stale kad je shvatio gdje stavio ruku zgodnoj djevojci

Francuz je oženjen sa bivšom Djibrila Cissea

A samo je željela fotografiju: Kanteu oči stale kad je shvatio gdje stavio ruku zgodnoj djevojci

Admin Čaušević

N'Golo Kante (32) je sigurno jedan od najzahvalnijih fudbalera današnjice. Miran, povućen, skroman i stidljiv rijetko kad je u centru pažnje i jednostavno ne daje osnov tabloidima da pišu o njemu. 

Kante od prošle godine igra u Saudijskoj Arabiji nakon što su u Chelseaju odlučili da im iskusni francuski veznjak više nije potreban.

Iz vremena dok je igrao za Chelsea nastala je fotografija koja je Kantea koji je poznat kao veomo religiozan čovjek pomalo dovela u nezgodnu situaciju.

Naime, jedna djevojka je prišla Kanteu kako bi napravili zajedničku fotogafiju, a tom prilikom on je stavio svoju ruku oko njenog struka.

Fotografija je nastala prije nekoliko godina

Sluteći po izrazu lica Kante je shvatio da mu je neugodno i jedva je čekao da se fotografisanje završi, dok djevojka nije skidala osmijeh s lica.

Djevojka sa fotografije je ustvari životna saputnica Kanteovog bivšeg saigrača, Kaija Havertza. Zove se Sophia Amelia.

Oglasi

Kao što je poznato Kante je islamske vjeroispovijesti, praktikuje svoju vjeru i nastoji da izbjegava ovakve i slične situacije sa svojim fanovima. To je vjerovatni razlog zašto je osjetio određenu nelagodu.

Oženio bivšu Djibrila Cissea

Inače, Kante je u braku sa 47-godišnjom Jude Littler koja je bivša supruga čuvenog francuskog napadača Djibrila Cissea, bivšeg člana Liverpoola.

Nije poznato kada je fudbaler Al Ittihada upoznao ovu poduzetnicu, a zanimljivo da francuski veznjak nije otkrio ni kada su se vjenčali.

Littler sa Cisseom ima troje djece, a razveli su se 2014. godine. Kante je u Englesku stigao godinu kasnije, a vjerovatno je tad nekad i upoznao svoju buduću suprugu.

Ovaj par svoj život drži u strogoj privatnosti, na interenetu je nemoguće pronaći njihovu zajedničku fotografiju i još uvijek nemaju djece.

Littler je uspješna poslovna žena s neto bogatstvom od dva miliona dolara, dok se Kanteovo bogatstvo procjenjuje na 23 miliona.

Oglasi