Na Wimbledonu je bila zakopčana do grla, sada se skinula: Čuvena nimfomanka uhvaćena na djelu

Sa mladim sportistom

Na Wimbledonu je bila zakopčana do grla, sada se skinula: Čuvena nimfomanka uhvaćena na djelu

Admin Čaušević

Poznata italijanska manekenska Melissa Satta je u prošlosti optuživana da je zbog svoje prevelike potrebe za seksom uništila nekoliko karijera, prije svih onu Christiana Vierija i Kevina Princea Boatenga. 

Na Wimbledonu je Satta bila zakopčana do grla dok je pratila mečeve svog dčeka Mattera Berrettinija, a sada je odlučila da se maksimalno opusti.

Italijanski paparzzi su uspjeli snimiti Sattu i Berrettinija na djelu tokom njihovog zajedničkog odmora na Sardiniji.

Ovaj par se potpuno prepustio strastima, a objektivi fotografa sedmičnog magazina Chi su zabilježili njihove avanture u moru i na jahti.

Berrettini i Satta uživaju na moru, a Italijanka je ponovo pokazala svoje nevjerovatno tijelo

Satta je još jednom pokazala svoje nevjerovatno tijelo, dok joj dečko puni baterije za američku turneju koja počinje turnirom u Torontu.

Jasno je da bez ozbira na određene kritike i razliku u godinama ljubav između dvoje Italijana raste iz dana u dan i nastavljaju da uživaju dok su zajedno.

Oglasi

Satta koja ima 37 godina je deceniju starija od jednog od najboljih svjetskih tenisera, a od prije nekoliko mjeseci su prestali da kriju svoju vezu.

Tada se onasa optužbama da seksom uništava Berrattinija kao što je ranije radila sa Boatengom i Christianom Vierijem.

"To se već dogodilo s mojim bivšim mužem Boatengom koji je je imao problema sa bruhom. I tamo su me napadali govoreći da smo se previše seksali i da je to uzrok njegovih fizičkih problema.

"Povreda koju ima Berrettini je povreda na istom mjestu kao i ona 2021. godine, kada ga nisam poznavala. Ali u svakom slučaju, moram li odgvarati takvim ljudima?", govorila je ona.

Ipak, Italijan se počeo vraćati u dobru formu nakon odličnog nastupa na Wimbledonu gdje je došao do četvrtfinala, pa se od njega očekuje i dobro izdanje na predstojećem US Openu.

Sa druge strane Satta se okreće pripremama za nova izdanja svojih emisija na televiziji Sky. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi