Navija za Milan, ljubi poznatog tenisera: Novi hobi izazvao je dosta komentara

U centru pažnje je bila i na Wimbledonu

Navija za Milan, ljubi poznatog tenisera: Novi hobi izazvao je dosta komentara

Haris Zilić

Italijanka Melissa Satta često je u centru pažnje jer se dovodila u afere sa mnogobrojnim sportistima. Trenutno je u vezi sa italijanskim teniserom Matteom Berrettinijem.

Satta je bila podrška Italijanu na Wimbledonu, a pratila je duel protiv Alcaraza te je djelovala maksimalno fokusirano i željela je svim silama pobjedu svog dečka.

Italijanska voditeljica i manekenka je javnosti uglavnom poznata po atrakivnim i provokativnim fotografijama međutim na terenima All England Cluba je bila poprilično diskretna.

Međutim, itlaijanski mediji objavili su još pojedinosti iz privatnog života Satte. Melissa je veliki zaljubljenik u sport i vjerni navijači AC Milana, često je kao djevojčica išla na utakmice sa porodicom.

Oglasi

Pored toga u slobodno vrijeme se bavi i tenisom koji joj je vrsta hobija, a sigurno da tu pomoć ima od svog novog dečka. Fotografije sa tenisa izazvale su dosta reakcija, neki su fanovi pisali da nema pojma o sportu, a da je reket uzela samo kako bi impresionirala Mattea.

"Melissa je bila oduvijek zaljubljena u sport, kao mala trenirala je i fudbal, gledala utakmice", rekla je jedna od poznanica.

Melissa je i ranije imala oštar odgovor fanovima koji su komentarisali da svojim tijelom lovi bogate sportiste.

"Svako ima pravo na mišljenje, ali ne smeta mi. Dok oni gledaju moje tijelo ja više o sport znam od njih", napisala je Satta jednom prilikom na društvenim mrežama.

Prije nekoliko mjeseci Satta se suočila sa optužbama da seksom uništava Berrettinija kao što je ranije radila sa Boatengom i Christianom Vierijem.

"Povreda koju ima Berrettini je povreda na istom mjestu kao i ona 2021. godine, kada ga nisam poznavala. Ali u svakom slučaju, moram li odgvarati takvim ljudima?", govorila je ona.

Oglasi