13

Komentari (13)

SadioZ
Gdje je Arnold??
Kotromanić
Nakamura 1978 godište,zašto onda nema Juninho?
CatAttack
Normalno da nema Kristine, lik i ne zna pucati slobodnjake
realno_govoreci
Ali zato zabija ko veliki gdje god igra ;)
JointUnion87
Messi ispred Pjanica? :))) Mozda u snu. Da napomenem, navijam za Barcelonu i ljubitelj sam Mesija. Ali slobodnjaci, tu je Pjanke car.
Hix
Brate tebi svaka cast a ove ostale barcine navijace si rasplakao ili ti ili je mlijeko u vrticu bilo hladno
Rivaldo
Ja navijam za Barcelonu i ne volim Messia, bio bih najssretniji da je sad otisao iz Barcelone. Ali, daj mi podatak koliko je Messi zabio u zadnje tri godine, koliko Pjanic iz slobodnih? Messi je u tom segmentu daleko iznad ostalih i po broju golova i po procentu.
JointUnion87
Moj @Hix , ja kad sam gledao utakmice Mehmeda Kodre u Barceloni, većina ih ovdje nije znala za sebe :))) Treba biti realan. Messi je po mom ličnom mišljenju najbolji igrač u historiji fudbala. Pazi, moje lično mišljenje. Ali što se slobodnjaka tiče, tu je po efikasnosti kilometar iza Pjanića.
JointUnion87
@Rivaldo Prije nego iznesem bilo kakve brojke, samo da naglasim razliku u statusu izmedju Mesija u Barceloni i Pjanica u Juventusu. Dok je Mesi bog i batina u Blaugrani, Pjanic je bio tek na trecem mjestu u izvodjenju slobodnjaka (1. Ronaldo, 2. Dybala). Ukucaj na Google-u sljedeci tekst, jer je zabranjeno postavljanje linkova: 'Set Piece Specialists: Which Players are the Best in the World?'
Do sezone 18/19, Messi je 164 puta sutirao slobodnjake i postigao 18 golova. Razlike radi, Pjanic je u istom periodu izveo 63 slobodnjaka i postigao 9 golova. Efikasnost? Messi: 10.9%, Pjanic: 14.2% ... Statisticki gledano, Pjanic je bolji :)))
Rivaldo
Daj mi podatak broj opucanih slobodnih i realizovanih. Messi ima najvise i datih i ima najbolji omjer. I daj mi to za zadnje 3 sezone.
Uranija
@Rivaldo Messi je do današnjeg dana postigao 52 gola iz slobodnih a Miralem 12... jednostavno to pri zdravom razumu nije moguće porediti... isto kao što se zna da je Ronaldo broj 1 kada su penali u pitanju... Ali će uvijek biti stručnjaka koji će lupati gluposti. Sada treba nekog fudbalera pronaći koji je iz 4 pokušaja slobodnih udaraca postigao 2 gola i reći da je on najbolji (50% uspješnost)
vedin
@JointUnion87 nemoj ljude lagati! Ja sam gledao Barcelonu 1995/96 i ne sjećam se tog igrača. Strucnjak u Barceloni je igrao Meho Kodro!!!
LOLLOL
Navijas za Barcelnu i ne vols Messija svasta kakvih imbecila ima
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti