Pobjegao od haosa u klubu: Pique naljutio navijače Barcelone fotografijom s ljetovanja

Uživa na Maldivima

Pobjegao od haosa u klubu: Pique naljutio navijače Barcelone fotografijom s ljetovanja

Endin Čaušević

Barcelona odavno nije prolazila kroz turbulentniji period, a trenutno niko ne zna kako će ekipa izgledati u narednoj sezoni.

Klub je odlučio da će novi trener Barcelone biti Ronald Koeman koji je odmah krenuo da pravi rezove u ekipi. Mnogim igračima je poručio da više ne računa na njih, a već i zna ko bi trebao biti okosnica u ekipi.

Jedan od igrača koji sigurno ostaju je Gerard Pique iako ne blista baš previše prethodnih sezona. Koeman je poručio Piqueu da ostaje, te da će on biti vođa što se tiče defanzive, ali i zadužen za dobru atmosferu.

Dok u Barceloni traje pravo rasulo i čekanje šta će biti s Messijem s druge strane Pique zaista uživa. On se s porodicom nalazi na Maldivima i čini se da se ne zamara previše s tim šta se dešava u klubu za koji igra.

Pique je jučer objavio fotografiju sa svojom porodicom i otkrio je da je na Maldivima, a to se fanovima nije svidjelo i kritikovali su ga što je tako daleko od Barcelone gdje trenutno u klub vlada pravi haos.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Zasitio se i on sranja,provokacija i pametovanja :)
1 0
Keno
''naljutio navijace'' hehe causevica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije