Georgina i Wanda idu u zaborav: Shakira ima 43 godine, ali njeno tijelo nikad nije izgledalo bolje

Piqueova supruga u centru pažnje

Georgina i Wanda idu u zaborav: Shakira ima 43 godine, ali njeno tijelo nikad nije izgledalo bolje

Endin Čaušević

Georgina Rodriguez i Wanda Nara sigurno su najpoznatije u javnosti kada su u pitanju supruge fudbalera.

Georgina je već godinama u vezi s Cristianom Ronaldom s kojim ima jedno dijete, dok je Wanda već dugo u braku s Maurom Icardijem. One često znaju da objavljuju provokativne fotografije na Instagramu zbog čega su skoro svaki dan u centru pažnje.

Međutim, španska Marca danas je podsjetila mnoge da je ipak na prvom mjestu što se tiče ove kategorije Gerard Pique koji je već skoro deset godina u braku s poznatom pjevačicom Shakirom.

No, Shakira nije baš tip žene koja objavljuje provokativne fotografije, te ne pokazuje svoje atribute tako često kao što to rade Georgina i Wanda. Međutim, ovaj put i Piqueova supruga je odlučila napraviti iznimku.

Naime, ova zanosna pjevačica objavila je fotografiju s ljetovanja i pokazala je da ima zaista savršeno tijelo iako ima 43 godine. Shakira je uvijek bila jedna od najzgodnijih pjevačica na sceni, a i danas izgleda zaista nevjerovatno zbog čega mnogi muškarci sigurno zavide Piqueu.

The singer Shakira shows off her new swimsuit and revolutionizes the ...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Samo sto je u ovom slucaju Pique Georgina i Wanda. Shakira je Messi u svijetu muzike.
6 1
snupi
Ispoštujte ovo iz naslova. I nemojte više pisati o Georgini i Wandi, molim Vas. Ostaje još samo Dileta da ode u zaborav.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije