Nakon dugog i vrućeg dana, bio je pravi trenutak da Nole i zapjeva

Đoković sa suprugom Jelenom pjevao "Trag u beskraju"

Nakon dugog i vrućeg dana, bio je pravi trenutak da Nole i zapjeva

Midhat Šljivak

Novak Đoković je uz dosta problema uspio da prođe u drugo kolu US Opena.

Visoke temperature u New Yorku uzrokovale su dosta odustajanja na posljednjem Grand Slamu sezone, ali Novak je nekako uspio da završi meč i da pobjedi Mađara Martona Fucsovicsa.

Nakon dugog i vrućeg dana došlo je vrijeme za opuštanje sa suprugom Jelenom i pjesmom. Zapjevali su Nole i Jelena u duetu pjesmu "Trag u beksraju" od Olivera Dragojevića.

Svoje umijeće pjevanja na karaokama prikazali su ostatku svijeta i uz nježnosti su poručili da oni koji slušaju pokriju uši.

Naravno, poruka koju su ostavili je bila itekako emotivna i otpjevali su je u čast nedavno priminule legende hrvatske muzike koji je bio veoma popularan na svim prostorima bivše Jugoslavije.

Svoj naredni meč Đoković igra sutra, a rival mu je Amerikanac Tennys Sandgren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti