Trauma za porodicu Jelene Đoković: Deda joj otet i vezan za dalekovod

Ukradeno mu 26.000 dinara i mobitel

Trauma za porodicu Jelene Đoković: Deda joj otet i vezan za dalekovod

Supruga slavnog srbijanskog teniser Novaka Đokovića, Jelena, proživljavala je pravu dramu jer joj je sinoć oko tri sata iza ponoći djed napadnut i tom prilikom je pretrpio materijalne gubitke i fizičke traume.

Kako prenose srbijanski mediji, Miloslavu Radisavljeviću je otet mobitel, kao i 26.000 dinara, ali to nije bilo sve jer su ga otmičari kasnije vezali za metalnu konstrukciju u blizini njegove kuće.

Pronašli su ga električari koji su u tim trenucima bili na poslu i to oko 8.00 sati ujutru. Predsjednik Opštine Ljig Dragan Lazarević je saopštio da su otmičari čak tražili dva miliona eura kako bi ga pustili.

"Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu kćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona eura za otkup", rekao je Lazarević.

Inače, kada je Miloslav pronađe, nije utvrđeno da ima ikakvih povreda, a prilikom davanja izjave policiji je rekao da su oko tri sata iza ponoći dva maskirana muškarca provalila u njegovu kuću te su mu tom prilikom uzeli mobitel i pomenuti novčani iznos. Zatim su ga, prema njegovim riječima, izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini.

Trenutno se traga za počiniocima ovog djela.

Top Komentari

Chupy
2 000 000 eura za djeda od supruge Novaka Djokovica?! Pa Novak ne bi za "rodjenu" suprugu dao tolike pare, krvavo je to zaradjeno :) :)
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi