Nakon neuspjeha na AO Čilić u Hrvatskoj nikog nije zanimao

Mirno prošao pored novinara

Nakon neuspjeha na AO Čilić u Hrvatskoj nikog nije zanimao

M. Šljivak

Hrvatski teniser Marin Čilić šokantno je poražen u drugom kolu Australian Opena od Britanca Daniela Evansa.

Momak iz Međugorja jučer se vratio u Hrvatsku, a njegov povratak se poklopio i sa dolaskom novog fudbalera Dinama Sammira, koji se vratio u redove Modrih iz Kine.

Iako je ogroman broj hrvatskih novinara došao na aerodrom u Zagrebu, za Čilića niko nije bio zainteresovan. Prošao je sedmi teniser svijeta tiho i neprimjetno pored svih i otišao je mirno kući.

Potom je uslijedio izlazak nove-stare zvijezde Dinama nakon čega su počeli sijevati blicevi, a doček za Brazilca s hrvatskim pasošem je bio zaista vrhunski organizovan.

Čilić tako nije trebao odgovarati na neugodna pitanja nakon neuspjeha na Australian Openu, gdje se od njega više očekivalo, no put je završio iznenađujuće u drugom kolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi