Od Ozila ni traga ni glasa tokom vikenda, ali imovinu mu štiti posebno osiguranje s psima čuvarima

Od Ozila ni traga ni glasa tokom vikenda, ali imovinu mu štiti posebno osiguranje s psima čuvarima

E. Škorić

Arsenalov nogometaš Mesut Ozil, zajedno sa suigračem Seadom Kolašince, prolazi izuzetno težak životni period.

Sve je počelo krajem juna kada se dvojac našao na meti pljačkaša. Kolašinac je izašao iz Ozilovog džipa i počeo da se obračunava sa naoružanim članovima jedne londonske bande. Na kraju, kada je sve prošlo, banda je počela da uzvraća udarac.

Nekoliko incidenata je zabilježeno nakon toga, a navodno je supruga našeg nogometaša pobjegla u Njemačku, dok je Ozil unajmio veliku zaštitu u kuću, a sada je angažovao i pse čuvare. Podsjećamo, krajem prošle sedmice uhapšena su dva čovjeka u blizini Ozilove kuće.

U nedjelju navečer zaštitari su patrolirali podučjem oko Ozilove kuće s psima čuvarima, a zanimljivo da veznjak Topnika nije viđen tokom vikenda. I on se očigledno "ispalio", budući da je, zajedno s Kolašincem, bio oslobođen gostovanja u prvom kolu Premier lige kod Newcastlea.

Ferhat Ercan i Salaman Ekinci, 27-godišnjaci koji su uhapšeni i koji imaju tursko porijeklo, trebali bi se pojaviti na sudu 6. septembra.

Ozil prije pet mjeseci rekao da bi uz sebe u tuči volio imati Kolašinca

Sead Kolašinac je prije nekoliko dana postao apsolutni junak nakon što se sa maskiranim i noževima naoružanim razbojnicima sukobio golim rukama.

Mesutu Ozili su razbojnici pokušali da ukradu auto, ali na njihovu žalost u vozilu se nalazio i Kolašinac. Bh. reprezentativac je goloruk krenuo na pljačkaše, dok je Nijemac turskog porijekla pobjegao.

Interesantno Ozil je još prije pet mjeseci u ležernom razgovoru za televiziju Arsenala kazao da bi pored sebe u slučaju tuče upravo volio imati Kolašinca.

Indentičan odgovor je dao i napadač Pierre Emerick Aubameyang.

Odgovor Aubameyanga i Ozila možete pogledati na 5:45 video priloga.

Top Komentari

bistrik87
ja chuke, ovog bi lutvo nokautiro
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi