Navijač Budućnosti povjerovao u satiričnu vijest, javio se u program i napravio šou

Voditelj plakao od smijeha

Navijač Budućnosti povjerovao u satiričnu vijest, javio se u program i napravio šou

Web portali satiričnog karaktera su sve popularniji na Balkanu, a pomalo je žalosno što dosta njihovih čitalaca uopšte ne 'provali' da je riječ o šali.

Nesvakidašnja scena dogodila se tokom košarkaške emisije na SOS kanalu, kada se jedan navijač Budućnosti uključio u program kako bi prokomentarisao vijest da će Budućnost utakmice Eurolige igrati u Beogradu i to pod imenom Crvena zvezda.

Navijač je zabrinutim tonom i u jednom dahu pročitao cijeli tekst satiričnog Njuz.net portala, a voditelj emisije je zajedno sa gostom u studiju u prvi mah bio pomalo zbunjen, da bi nedugo nakon toga shvatio o čemu je riječ i počeo glasno da se smije.

"A, gdje ste to pročitali?", prekinuo je voditelj Vladan Tageltija naivnog navijača, kojem je kasnije kroz smijeh objasnio da je vijest koja ga je očigledno dobro zabrinula, zapravo, satirično-šaljiva i naravno neistinita.

"Meni ovo djeluje kao realno. Zato sam se i javio, da sam znao da je neka šala, ja se ne bih javio", odgovorio je navijač, koji je svojim uključivanjem u program uživo izazvao i smijeh i nevjericu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi