Navika je čudo: Van Dijk promašio svlačionicu

Proveo je dvije i po godine na St. Mary'su

Navika je čudo: Van Dijk promašio svlačionicu

Fudbaler Liverpoola Virgil Van Dijk danas se vratio na St. Mary's stadion, gdje je igrao protiv bivšeg kluba Southamptona u kojem je proveo dvije i po godine.

Da se još uvijek nije potpuno navikao na to da sada igra za Liverpool potvrđuje i snimak koji se proširio društvenim mrežama nakon utakmice u kojoj su Redsi slavili sa 2:0.

Holandski stoper se prije početka utakmice prilično zbunio i krenuo u pogrešnu svlačionicu, onu koju je do prije mjesec dana koristio kao svoju. Kada je krenuo da uđe, vrata su bila zaključana i shvatio je da nije na pravom mjestu, nasmijao se i produžio dalje ka svlačionici Liverpoola.

Iako je svom bivšem klubu donio rekordno obeštećenje, navijači Southamptona nisu prijateljski dočekali Van Dijka koji je dobio zvižduke sa tribina.

"Što se tiče dočeka navijača, na to ne mogu da utičem. Samo sam odradio svoj dio posla, čak sam i uživao. Ovo je veoma važna pobjeda za nas i zadovoljan sam onim što smo prikazali", rekao je Van Dijk nakon utakmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi