Ne može bez reprezentativaca: Iva je prvo bila luda za starijim, a sada ljubi daleko mlađeg

Hrvatska voditeljica u vezi s Petkovićem

Ne može bez reprezentativaca: Iva je prvo bila luda za starijim, a sada ljubi daleko mlađeg

E. Škorić

Bivša supruga hrvatskog nogometaša Jerka Leke, Iva Šarić (31), navodno je uplovila u ljubavnu vezu sa Brunom Petkovićem (25), napadačem Dinama.

Hrvatska voditeljica je, javljaju tamošnji mediji, pet mjeseci u vezi s Petkovićem, a skoro su ljetovali u Betini na Murteru.

Bivša manekenka (31) je bila u braku sa Lekom od 2012. godine, a upoznala ga je četiri godine ranije. Tada je imala samo 19 godina, dok je Jerko imao 32.

Njih dvoje su zvanično rastavljeni 2018. godine, iako imaju dvoje djece, pa je Iva odlučila da krene dalje, no očito ne može bez nogometaša. Sada je pronašla mlađeg reprezentativca i vidjet ćemo da li će ovaj put ljubav trajati duže.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi