Ne propustite sjajnu priliku: Wwin - bonus dobrodošlice

Registruj se danas i osvoji bonus

Ne propustite sjajnu priliku: Wwin - bonus dobrodošlice

Sponzorski tekst
Teme:

Za nove korisnike koji se danas registruju u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od  WWin kladionice na pokloni dobijaju bonus 40 KM + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo za danas (petak, 18. decembar), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

Akcija vrijedi samo za danas (petak, 18. decembar), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu. Kladionica WWin nastavilja svoje sponzorske aktivnosti u Premijer ligi BiH gdje i dalje podržava čak četiri tima. Igrači FK Sloboda, NK Široki Brijeg, FK Radnik, a od ove godine i povratnik FK Krupa na svojim dresovima nose logotip najveće regionalne online kladionice - WWin.

Kladi se u singlu na utakmice Premijer lige BiH.

Pratite wwin na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/official.wwin
https://www.instagram.com/official.wwin/

Igrajte svaki dan nagradne igre.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi