Nema mira za Boatenga, protiv igrača Bayerna pokrenuta istraga

Nakon samoubistva Kasije Lenhard

Nema mira za Boatenga, protiv igrača Bayerna pokrenuta istraga

A. Čaušević

Njemačka policija je pokrenula istragu protiv Jeromea Boatenga zbog fizičkog nasilja nakon što je njegova djeovjka Kaisa Lenhardt izvršila samoubistvo. 

Istraga je pokrenuta nakon što je policija pronašla beživotno tijelo 25-godišnje djevojke u njenom domu u Berlinu i izvršene obdukcije.

Istražitelji sumnjaju na nasilje jer e Lenhardt imala napuknutu ušnu školjku.

Ovo je suštini novo otvaranje istrage koja je počela 2019. godine te arhivirana prošle godine, ali nakon posljednjih informacija istražitelji su ponovo odlučile da istraže kompletan slučaj.

"Istraga protiv Boatenga je nastavljane 10. februara jer smo primili nove informacije tokom istrage smrti u Berlinu što bi nam moglo dati nove elemente za mogući nastavak nasilja. Istraga još nije završena", rekla je Anee Leidling, šef istražnog tima.

Ovo znači da se Boateng suočava sa ozbiljnim optužbama za nasilje nad bivšom djevojkom i majkom njegovih blizanaca.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Nije je on ubio jer nije bio tu, a ako je nije neko drugi ubio koga je on podplatio onda se nema sta sikirati i ove istrage su bezidejne ali ako postoji sansa da je kriv, treba se pogledati makar izgledalo da ce izaci iz ove drame bez problema.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi