Neymarova neviđena patetika: Priznao je ono što ne bi oprostila niti jedna žena koja cijeni sebe

Bruna je u petom mjesecu trudnoće

Neymarova neviđena patetika: Priznao je ono što ne bi oprostila niti jedna žena koja cijeni sebe

Admin Čaušević
Teme:

Brazilski superstar Neymar Junior se se ove srijede izvinio svojoj sadašnjoj partnerici, manekenki Bruni Biancardi, s kojom čeka dijete, nakon polemike izazvane otkrićem navodnog slučaja nevjere.

U poruci objavjnoj na Instagramu upućenoj Bruni, koja je u petom mjesecu trudnoće, brazilski fudbaler izvinio se svojoj partnerici i njenoj obitelji, kao i sinu kojeg očekuju, zbog prouzročene patnje i "nepotrebnog izlaganja".

"Primijetio sam koliko si bila izložena, koliko si patila sa svim ovim i koliko želiš biti uz mene. I ja uz tebe. Pogriješio sam. Napravio sam grešku prema tebi", poručio je napadač.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/neymar-bruna-biancardi-prevara-tru-uslova/453101[/instagram]

Napadač PSG-a odlučio je javno "opravdati neopravdano" smatrajući da "ako je privatna stvar postala javna, mora biti javna i molba za oprost".

U istoj poruci Neymar je rekao da želi i dalje biti uz Brunu, njegovu partnericu od prošle godine i s kojom, kako je naveo, sanja da dijeli život.

Oglasi

"Ne mogu se zamisliti bez tebe. Ne znam hoće li naše uspjeti, ali danas sam siguran da želim pokušati."

"Naša će svrha prevladati, naša ljubav prema našoj bebi će pobijediti, a naša ljubav jedno prema drugom će nas ojačati."

Neymar već je otac 11-godišnjeg Davida Lucce i rezultat je njegove veze s influencericom Carol Dantes.

Prethodnih dana, brazliski mediji su se raspisali o tome kako je Neymaru dozvoljena prevara i to uz tri uslova.

Kako se navodi igrač PSG-a mogao bi slobodno flertovati, pa čak i seksati se s drugim ženama (pod uslovom da nisu prostitutke) i to uz tri uslova: mora to činiti diskretno, koristiti kondom i ne ljubiti se u usta.

Ipak, nakon javne poruke izvinjenja i molbe za oprost izgleda da je Neymar odlučio da stane u kraj svom burnom životu i postane porodičan čovjek.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi