Zaprepašteni fanovi užasnuti ponašanjem Neymara na rođendanskoj zabavi svoje kćerkice

Očito je Brazilac malo pretjerao

Zaprepašteni fanovi užasnuti ponašanjem Neymara na rođendanskoj zabavi svoje kćerkice

Esmer Oštraković
Teme:

Fudbaler Al Hilala, Neymar, se još uvijek oporavlja od povrede i pravo je pitanje da li ćemo ga više uopšte vidjeti u dresu ovog kluba ili je on svoje odigrao u Saudijskoj Arabiji.

Neymar je već dugo van stroja, a sve više i više se govori o njegovom odlasku iz Saudijske Arabije. Naravno, još uvijek nema nikakvih zvaničnih informacija o nastavku njegove karijere.

Ipak, u centar pažnje Neymar ne stigao zbog svog poteza koji je snimljen na rođendanskoj zabavi njegove kćerkice. Vjerovatno bi sve prošlo "ispod radara" da njegovi fanovi nisu vidjeli šta je radio.

Brazilac je napustio giganta iz Francuske, ekipu PSG-a tokom ljetnog prijelaznog roka i odlučio je da svoju karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Al Hilalu.

Ugovor koji je dobio jednostavno nije mogao odbiti i činilo se da će igra u ovoj ligi za njega biti samo odrađivanje posla. Uspio je upisati svega pet nastupa za svoj novi klub.

Oglasi

Naime, On se povrijedio u dresu reprezentacije Brazila i kako stvari stoje za njega je trenutna sezona završena i pravo je pitanje hoćemo li ga više gledati u dresu Al Hilala.

Sada je u centar pažnje stigao zbog ponašanja na rođendanu svoje kćerkice, a sve su otkrili razočarani fanovi Brazilca koji su shvatili šta je radio na svom mobitelu.

"Čovjek je jednostavno završen. Brat kocka na pokeru u sred rođendana svoje kćerkice", napisao je jedan fan Brazilca.

"Neka mu neko pomogne", dodao je drugi koji je očito kao i prvi bio jako razočaran ponašanjem trenutnog igrača Al Hilala.

Oglasi

Nastavili su se komentari na ponašanje Neymara.

"Neymar će bankrotirati za 3 godine jer će sav novac od Al Hilala potrošiti na kocku, posebno na poker" napisao je treći fan, a četvrti je dodao:

"Moraš poštovati događaj".

Posljednji put o povredi Brazilca govorio je doktor reprezentacije Brazila Rodrigo Lasmar i to u decembru.

"Veoma je rano, ali nema smisla preskakati korake kako bi se ranije oporavio. To je nepotrebno rizikovanje.

Naša očekivanja su da će biti spreman na početku sezone 2024. godine u Evropi, a to je u augustu mjesecu", rekao je Lasmar.

Top Komentari

yellowdixie
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi