Kad ne znaš šta ćeš s parama, pa ideš na drugi kraj svijeta "šetati" morske pse i maziti svinje
Foto: Instagram

Kyrgios na Bahamima

Kad ne znaš šta ćeš s parama, pa ideš na drugi kraj svijeta "šetati" morske pse i maziti svinje

Eldar Ganibegović

Nick Kyrgios iznenađujuće je stigao do finala Wimbledona, a tamo ga je zaustavio Novak Đoković.

Bilo je to prvo Grand Slam finale za Australca, nakon čega je sebi priuštio odmor na Bahamima s djevojkom Costeen Hatzi.

Dio njihovog boravka u luksuznom odmaralištu s pet zvjezdica uključivao je posjet nekim od lokalnih karipskih divljih životinja na poznatoj plaži svinja u Exumi.

Kyrgios sigurno ima nekoliko neprijatelja u svijetu tenisa, uključujući Stefanosa Tsitsipasa, ali naizgled nije imao problema da se sprijatelji sa životinjama.

Teniser je na Instagramu objavio fotografije i videozapise na kojima čuva na konopcu morskog psa, mazi svinju, tapše veliku svinju i hrani guštere sa štapa.

U jednom videu prikazuje sebe kako uživa u bahamskom pivu Sands Light i okreće kameru prema svojoj partnerici, izjavljujući: "Ne može bolje od ovoga."

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Kyrgios je nosio NBA košarkašku majicu, tamne kratke hlače i svoju voljenu crvenu kapicu s kojom je stigao do finala u All England Clubu ranije ovog mjeseca.

Kad nije u Australiji ili na turneji, Kyrgios provodi većinu svog slobodnog vremena igrajući tenis na Bahamima, pa odabir ove destinacije uopšte ne čudi.

Top Komentari

DadiG
Jao naslova, jao priloga i jao gluposti. Čovjek otišao ja svjetski poznatu destinaciju kao stotine hiljada godišnje drugih ljudi i zabavljao se atrakcijama poznatim za tu regiju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi