Najluđa sportska glava današnjice postala je veliki emotivac, a sve zbog jedne divne crne žene

Kyrgios se promijenio

Najluđa sportska glava današnjice postala je veliki emotivac, a sve zbog jedne divne crne žene

Edmir Škorić

Nick Kyrgios (27) imao je najbolju sezonu u karijeri otkako se profesionalno bavi tenisom.

Kyrgios je bio veliki talent, ali Australac ima problema s glavom i upravo ga njegova neozbiljnost sputavala da dođe do samog vrha svjetskog tenisa. Međutim, ove je sezone u parovima došao do Grand Slam titule u rodnoj Australiji. Osvojio je trofej u paru sa prijateljem iz djetinjstva Thanasijem Kokkinakisom.

Također, Nick je igrao finale Wimbledona u singlu, a osvojio je i dva ATP turnira, oba u Washingtonu, u singlu i u dublu.

Sve u svemu, sezona iz snova za 20. igrača svijeta. Čini se da je Kyrgios u svakom obliku sazrio, a zasluge za to pripadaju i njegovoj djevojci Costeen Hatzi, s kojom je razvio najemotivniju vezu do sada i javno joj se zahvalio na tome.

"Draga Hatzi, na kakvom sam putu bio dosad! Moj život nije isti otkako sam te upoznao. Nastavljaš me nasmijavati i biti mi sve u teškim trenucima. U životu će uvijek biti borbi i samo ću se željeti popeti na vrhove i spustiti u doline s tobom. Nastavit ćemo istraživati svijet i iskusiti sve ludosti koje se mogu otkriti, ali ovom porukom samo te želim podsjetiti da te volim i da si najbolja partnerica", posebna je poruka koju je Kyrgios poslao svojoj djevojci.

Kyrgios je dugi niz godina na ATP sceni, ima sedam titula u singlu i četiri titule u dublu. Najbolje rangiran bio je 24. oktobra 2016. godine, kada je zauzimao 13. mjesto. Ako ponovi sezonu kao ovu, nema sumnje da će ući među 10 najboljih i napraviti najbolji rezultat u karijeri.

Oglasi

Što se tiče njegovog ljubavnog života, sa trenutnom djevojkom je već skoro godinu dana.

Costeen je trenutno velika podrška neukrotivom Kyrgiosu, kojeg prati na svim turnirima, a bila mu je podrška na svim mečevima na nedavnim turnirima gdje je osvajao titule.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgE3-v7L0up/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi