On živi drugačije od svih, kontroverzan je i 'lud' - Novom tetovažom je sve potvrdio

'Luđak' na djelu

On živi drugačije od svih, kontroverzan je i 'lud' - Novom tetovažom je sve potvrdio

Midhat Šljivak

Kontroverzni australski teniser Nick Kyrgios pohvalio se novom tetovažom. Australac je odlučio kompletna leđa istetovirati s likovima iz popularnog crtaća i video igre Pokemon.

Nick Kyrgios oduvijek je bio drugačiji od svih u svijetu sporta. Na teniskom terenu ne postoji luđi od njega, a prema kontroverzama nalazi se u samom vrhu.

Koliko je 'lud' dovoljno govori i tetovaža koju je odlučio napraviti. Kompletna leđa Kyrgios je posvetio likovima iz popularnog crtaća i video igre Pokemon.

Gyarados, Dragonite, Mewtwo, Snorlax i Charizard samo neki su od likova koje je australski teniser iscrtao na leđima, a dosta je onih koji se itekako čude njegovoj odluci da napravi ovako nešto.

Oglasi

Nije nikakvo čudo što ga smatraju najluđim od svih jer ne viđa se često da jedan 28-godišnjak povećuje pažnju crtaću na ovakav način.

Nick Kyrgios je trenutno 35. igrač svijeta. Da nije lude glave sigurno bi bio u samom vrhu, no njegov život je jednostavno mnogo zabavniji od drugih.

Kyrgios: Novak me ne voli, ali ne volim ni ja njega

Nick Kyrios nastavlja da privlači pozornost izjava i komentarima o Novaku Đokoviću.

Kyrgios je imitirao Novaka Đokovića tokom meča dubla sa Tanasijem Kokinakisom, a nakon toga je upitan o svom odnosu sa prvim teniserom svijeta.

"Samo osjećam i širim ljubav. Trudim se da prenesem dobre riječi kroz to slavlje. Svi to vole. Novak, siguran sam, mene ne voli. Iako imamo međusobno poštovanje, ne voli ni ja njega, ali to je zabavno", rekao je Kyrgios.

Australski teniser ispao je i u singlu u petak nakon poraza od Dominica Thiema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi