Djevojka Nicklasa Bendtnera se u znak protesta skinula potpuno gola

Neobičan potez

Djevojka Nicklasa Bendtnera se u znak protesta skinula potpuno gola

E. Škorić

Modna dizajnerica i influencerica Philine Roepstorff, poznatija zbog toga što se zabavlja s danskim napadačem Niklasom Bendtnerom, odlučila se na nesvakidašnji, ali popularan potez.

Ova 33-godišnjakinja, koju na Instagramu prati oko 400 hilljada ljudi, u znak protesta protiv novih zakona u Danskoj, a koji se odnose na njenu profesiju, odlučila je da se slika potpuno gola.

"Očito neko želi kazniti sve koji nose odjeću koju su kupili i platili. Stoga, nažalost, više ne mogu da objavljujem fotografiju s odjećom ", napisala je Bendtnerova atraktivna djevojka.

Nije poznato kako je Bendtner reagovao na ovaj potez svoje dugogodišnje djevojke, no vjerujemo da je uz nju i u ovakvim momentima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKYiXohHh9i/[/instagram]

Top Komentari

dominquez77
Ravaku. Danas je svaka šuša influenserica. Sajt vam je postao sve samo ne sportski.
2 1
felix__27
10 tog februara objavila ovo Ja amatera
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi