Nicklas Bendtner otkrio najluđe detalje: Trudnoj djevojci plaćao operaciju grudi samo da "šuti"

Lord opet u centru pažnje

Nicklas Bendtner otkrio najluđe detalje: Trudnoj djevojci plaćao operaciju grudi samo da "šuti"

E. Škorić

Danski napadač Nicklas Bendtner nije se pretjerano proslavio u karijeri kao nogometaš, no znao je da naplati svoju popularnost.

Istina, igrao je svojevremeno i u Arsenalu, ali činjenica je da je danski napadač mogao i morao punp više u karijeri. Sada s 32 godine igra u jednom niželigašu, a osim u Arsenalu igrao i u Sunderlandu, Juventusu, Wolfsburgu, Nottingham Forrestu i Kopenhagenu.

Često se nalazio na naslovnicama zbog svojih kontroverznih poteza, a sada je u autobiografiji otkrio neke sočne detalje iz ljubavnog života.

"Jedna od djeveojaka s kojima sam bio mi je došla i rekla da je trudna, ali da postoji cijena koju mogu da platim kako bi se sve to riješilo i zataškalo. 'A šta to znači?' upitao sam je znatiželjno. Rekla je da to znači da moram da joj platim nove grudi. Na kraju sam platio estetskom hirurgu za poboljšanje njenih oblina", ispričao je Bendtner.

Jedna od djevojaka ga je dolazila ispred apartmana zvati, bila je luda za njim...

"Sjećam se da je jedna od djevojaka bacila kamen kroz staklo mog Porschea. BIo sam gore u stanu i čujem je kako viče i vrišti, ali nisam htio da izađem napolje. Otišla je, shvatila je da ne želim da je vidim i da nemamo o čemu razgovarati".

Bilo je i djevojaka koje su pokušavale da zavire u Lordov mobitel...

"Dešavalo se da dok spavam djevojka provjerava moj mobitel. Pretpostavlja da osim nje flertujem i sa drugim curama. Sljedećeg jutra je nema. Nestala je i moja odjeća, izbačena je kroz prozor".

Priznao je da je veliki broj nogoemtaša u Premier ligi, dok je igrao za Arsenal, korstiio usluge prostitutki, ali da je također teško, jer neke djevojke jednostavno sve iskoriste u svoju korist.

"Ponekad vas samo uslikaju dok ležite goli i onda vas ucjenju. Traže novac kako te slike ne bi ugledale svjetlo dana. Ipak, drugačije je s prostitutkama, one vas uglavnom neće odati i sve radi u diskreciji".

Promo

Top Komentari

Mowzilla
Dje ste pichke, stig'o Lord Bendtner...
3 1
Maestro
Jedan je Lord
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi