Pochettino spreman Interu dati Lukakua, ali samo u zamjenu za jednog fudbalera

Želi Barellu u svojoj ekipi

Pochettino spreman Interu dati Lukakua, ali samo u zamjenu za jednog fudbalera

Esmer Oštraković

Jasno je da će jako teško Romelu Lukaku ostati u ekipi Chelseaja, a njegov prioritet je povratak u ekipu Intera.

I uprava Intera ga želi za narednu sezonu, te su krenuli pregovoi kako bi dva kluba što prije pronašla neki način poslovanja.

Kako navode engleski mediji Pochettino je spreman da pusti Lukakua u Inter, ali nema ništa protiv ni da ga zadrži u ekipi.

Novi trener Chelseaja tako neće forsirati odlazak napadača, ali nema ništa protiv da ga pusti ukolik dođe ponuda koja ga zadovolji.

Od Intera Pochettino ne želi novac, već želi direktnu zamjenu igrač za igrača, a to je i rekao predstavnicima ovog kluba.

Naime, Pochettino traži zvijezdu Intera Nicoloa Barellu u zamjenu za Lukakua, a to je zaista teško očekivati da se desi.

Oglasi

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u narednom periodu kada je riječ o odlasku Lukakua iz ekipa Chelseaja.

Lukaku je dobio i zanimljivu ponudu iz Saudijske Arabije, ali čini se da je neće prihvatiti.

Naime, i pored činjenice da ne blista Lukaku je kao i mnogi drugi fudbaleri dobio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije. Al Hilal mu je ponudio višegodišnji ugovor vrijedan 20 miliona eura po sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Romelu Lukaku iza sebe ima sezonu koju neće previše pamtiti. Imao je uspone i padove u igri, često je bio i povrijeđen, no ono što ju je obilježilo je ogroman broj velikih promašaja koji su navijače Intera dovodili do ludila.

Ukupno je protekle sezone Belgijanac nastupio u 37 utakmica za tim s Giuseppe Meazze i ima učinak od 14 postignutih golova i sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti