Pirlov sin doživio užas u centru Torina, zaključali se u automobil i molili Boga da stakla izdrže

Sve su prijavili policiji

Pirlov sin doživio užas u centru Torina, zaključali se u automobil i molili Boga da stakla izdrže

Endin Čaušević

Sin Andree Pirla našao se u centru pažnje italijanske javnosti nakon što je napadnut na ulicama Torina, ali na svu sreću on i njegov prijatelj prošli su bez povreda jer su pametno reagovali i nakon toga brže bolje otišli su u policiju da sve prijave.

Nicolo Pirlo sa porodicom živi u Torinu dok je njegov otac trenutno angažovan u Turskj gdje trenira Karagumruk, ali kao što je poznato sezona u Superligi trenutno je prekinuta zbog razornih zemljotresa koji su pogodili tu zemlju.

Pirlov sin našao se u centru pažnje italijanske javnosti nakon što je objavio na Instagramu da su on i njegov prijatelj napadnuti u Torinu, te da nikome nije jasno zašto se to desilo.

Sve se dešavalo ispred jednog restorana u Torinu nakon što su Nicolo i njegov prijatelj ušli u automobil, a četvorica momaka su im prišli nakon toga i prvo su ih pozivali da izađu vani i da se obračunaju.

Njima nije bilo jasno šta se dešava, a ubrzo nakon toga su im počeli udarati automobil i kamenjem pokušavali razbiti prozore na njemu što na svu sreću nisu uspjeli da urade.

Nicolo i njegov prijatelj su donijeli odluku da se zaključaju i da ne izlaze iz automobila iako su na prvu krenuli da to urade. Međutim, ispostavilo se da je to bila najbolja moguća odluka jer su izbjegli sigurno ozbiljnije povrede.

Oglasi

"Prijatelj i ja smo bili u automobilu kada su nam ti momci prišli i pokušali da uđu. Prijatelja su udarili jer je prozor bio spušten, a onda smo se zaključali i nismo željeli da izađemo. Udarali su automobil, kamenjima gađali prozore i na sreću nisu uspjeli da uđu", rekao je Pirlov sin.

Oni su nakon toga izvadili mobitele i počeli sve da snimaju što je njihove napadače prepalo jer nisu očito željeli da se zna njihov identitet. Imali su samo kapuljače na glavi i kada su vidjeli da ih snimaju počeli su bježati.

[streamable]https://streamable.com/prtgu9[/streamable]

Nicolo i njegov prijatelj su odmah otišli u policiju da prijave šta se desilo u samom centru Torina. Predali su snimke koje su imali, te policija pokušava da otkrije ko su počinioci. Sumnja se da su oni pokušali opljačkati Nicola i njegovog prijatelja i čak im ukrasti automobil.

Ovo nije prvi put da je Pirlov sin u centru pažnje na taj način. Dok je njegov otac vodio Juventus bio je na meti navijača tog kluba kada rezultati nisu bili najbolji.

"Ti i tvoj otac ćete umrijeti", bila je jedna od poruka koju je Nicolo dobio dok je njegov otac bio na klupi Juventusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi